Szerintem 8hetes lehetek de az ultrahang szerint csak 6hetes. Nincs még szívhang. Leírtam a kiegészítés rovatban a problémám! Tudnátok segíteni!?
Nagyon köszönöm még egyszer a biztató szavakat,sokat segített,hogy kicsit nyugodtabb legyek!
Ma megyek este privát rendelésre...gondoljatok "Ránk"! :)
Holnap reggel megírom bármit is mond az orvos..
Én is szorítok mindenkinek itt,hogy rendben legyen minden!
Szép napot Nektek! :)
Sziasztok! Most értünk haza az orvostól. Azt mondta menszesz szerint 8hetes vagyok de a magzat 6hetes..és látott szív pulzálást! :) Azt mondta élő terhesség,Ő mindent rendben talál de 2hét múlva még ránézne fejlődik-e rendesen.
Köszönöm szépen a biztató szavakat mindenkinek aki írt Nekem! Szép napot Nektek és jó babavárást,akinek aktuális! :) Üdv: Andy
Látod, látod!! Ezért kár hamar dokihoz menni!!
De mindegy, a boldogságod úgyis feledteti az eddigi izgalmakat!
Tényleg nyugodj meg, pihenj és lassan már az émelygés is beköszönt....de az ember még ennek is tud örülni, olyan csodálatos gyermeket várni!
Szívből kívánom, hogy többet ne aggódj és élvezd az állapotod, és egészséges babát szülj!
Mindenkinek aki írt Nekem és drukkolt..annak köszönöm szépen! Sajnos tegnap elveszítettem a kisbabám! :(
Jól esett az a sok jó szó és jó kívánság...
Aki pedig a babóját várja annak jó egészséget kívánok és sok sikert a picihez! Sziasztok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!