Mennyit hiztatatok a 19. hétig?
Úgy emlékszem, hogy kb én is annyit. A dokim elégedett volt vele, és igazából én is.
Szülni mentem +9kgval, a szülés után 1 héttel voltam nullán.
Az más kérdés, hogy az átlaggal ellentétben a szoptatás alatt én híztam.....
Kb egy kilot.
20 hetesen es par naposan jartam masfel kilonal, arra emlekszem.
En vekony vagyok, akkor is 178 cm-hez voltam 61 kg korul, ebben a kezdeti lassu tempoban is meglett a 11 kg plusz a vegere.
Szoval ha en a 20. heten mar jartam volna 5 kilonal, akkor a vegere lett volna 15 felett, ami nekem soknak tunik.
A 20. het utan egyebkent en fixen heti fel kilot hiztam, a doki szerint ez egy nagyon korrekt es idealis tempo.
Persze az is lehet, hogy te az elejen hizol tobbet, a vegen meg alig es te is 10 kg korul fogsz zarni.
Sok boldogsagot!
20 hétig +3kg. a 24 hétre +8 kg jártam. Hogy miért ugrott meg ilyen hirtelen nem tudom, mert semmivel sem ettem többet mint a 20. hétig. Azóta +2 kg jött fel, tehát most tartok 10 kg-nál. Én ezt nem tudtam befolyásolni, hiába nem eszek dupla annyit.
29 hkm
+3 a 20. hétig, most 22 hetesen 64 vagyok 172 centivel(60ról kezdtem)
szerintem a tiéd nem sok, különben is ez alkat kérdése, van aki keveset hízik mégis alig megy le róla szülés után más meg 20 kilót pluszt is ledob pár hónap alatt.
Ne is számolgasd, teljesen oké a hízásod, nem kórosan sok vagy kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!