Utálom magam, kérlek ne ítéljetek el de napi 4 szál cigit elszívok! Mit tegyek? Nem tudom letenni
Kedves utolsó! 17-es vagyok! Ha elolvastad volna akkor nem teljes egészében nem biztattam , de nem is ítéltem el és nem csak a fellegekbe beszéltem hanem próbáltam tanácsot adni amit kért! Írtam ha mindenképp le akarja tenni akkor kérjen segítséget. Nem ti hanem én lettem lepontozva.
És képzeljétek igen vannak olyan emberek akik nehezebben teszik le, vagy nem is tudják! Náluk a terhesség előtt kellene leszokni , mivel ha terhesség alatt kezdik el akkor sokkal többet árthatnak a babának,mintha elszívnák azt a 4-5 szál cigit. Meg lehet kérdezni az orvosokat. Az idegesség , a feszültség nagyon sokat árt a babának , a korai időszakba vérzés is jelentkezhet e miatt. Sőt aki depressziós és a cigi jelent neki megnyugvást annál még kockázatosabb ha megvonja terhesség alatt magától.
A nikotinos leszoktató eszközök meg még rosszabbak és rá is van írva mindegyikre ,hogy terhesség alatt tilos használni.
Na, akkor en a mindenki utal fajta kismama vagyok, mert en sem tudtam letenni. Napi 3-4, neha 5 szal cigit elszivtam. Titakban, mert senkit nem akartam, hogy tudja, nagyon szegyelltem. De keptelen voltam letenni. Ahogy a bebim kibujt onnantol kezdve azonban nem gyujtottam ra, mert annyira lekototte minden pillanatomat a bebi, hogy egyszeruen nem hianyzott tovabb. Esetleg ha talalsz magadnak valamit amival igy le tudod magad kotni, akkor Te abba tudod hagyni.
(A gyermekem II. fokban erett mehlepennyel szuletett 40 het +5 napra, 3200 gramm volt, es 10/10-es APGAR)
Azota is makk egeszseges, mar 7 eves!
Sok szerencset!
Ujra az utalni valo kismama.
Meg annyi (es ez nem a terhesseg alatti dohanyzas mellett szol, csak azoknak a kismamaknak akarok nemi erot, es biztatast adni, akik nem tudtak teljesen lerakni a cigit),
hogy a lanyom most 7 eves, egyaltalan nem beteges, nem lassu, es az osztaly legjobb tanuloja, mindemellett 3 nyelven beszel. 2 nyelven ir, olvas.
Termeszetesen a dohanyzas arthat a bebinek odabent, de ez nem 100 %, mint ahogy az a valaki, aki soha eleteben nem dohanyzott is lehet, hogy egy beteg gyereket hoz a vilagra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!