Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utálom magam, kérlek ne...

Utálom magam, kérlek ne ítéljetek el de napi 4 szál cigit elszívok! Mit tegyek? Nem tudom letenni

Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 17:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
2012. márc. 5. 17:39
 12/24 anonim ***** válasza:
56%

Szívd el. De én a helyedben vagy lecsökkenteném, vagy erőt vennék magamon és eldobnám. De Te szívd csak el nyugodtan, végül is még szűri a placenta egy ideig. Majd ha a gyereked butuskább lesz, vagy csak lassabb a többektől, akkor majd szépen elmagyarázod neki, hogy anyucinak annyi akarat ereje volt mint egy szaron ülő légynek, ezért lett asztmás vagy ekcémás.

Szívd csak.

2012. márc. 5. 17:41
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

Attól, hogy bántod magad, csak romlik a helyzet!

Mitől kezdted el? Ideges vagy? Depressziós? Feszült?Unatkozol? Milyenkor szoktál rágyújtani?

A nikotin depresszió-ellenes szer. Talán egy marék dió vagy egy kis orbáncfű kiváltaná. Vagy étcsoki.

Mi ellen gyújtassz rá?

inkább az okot keres, mint hogy gyepálod magad. Különben ha nem bírsz lemondani, a túlzott sóvárgás és idegesség többet árt, mint napi 3-4 szál, ez orvosi tény. Nme azt mondom, hoyg ne szokj le, de ne azon az áron, hoyg egész nap idegsekedsz, mert az is többet árt. Találj helyette mást! Kismamajógát próbáltad már?

Prenatális pszichológiáról hallottál? Ha neked az önszidalmazás és az állandó lelkifurdalás a természetes állapotod -ami testi tünetekkel is jár - félő, hyog a gyermeknek ez lehet az "alaphangulata" Lásd háborús mamák. Szóval, szégyenkezés helyett fogadd el, hoyg most ebben a helyzetben vagy, és keress valam pótszert! meg hoyg mi az ok!

2012. márc. 5. 17:59
 14/24 anonim ***** válasza:
57%

Én sem tudtam letenni a cigit :( :(

Folyamatos lelkiismeret furdalás kíséri végig az egész terhességem, legszívesebben szembeköpném magam, és mégis becsúszik a bagó, kb. ötször gyújtok rá egy nap, igaz a cigit félbetöröm és ennek a félnek a végét sem szívom el.

De csak gratulálni tudok magamnak, ugyanis 32 hetes vagyok és II. fokban érett a lepényem. Igaz a kicsi szépen fejlődik (a korához képest nagy a súlya), de amikor a doki az UH-n kimondta, hogy meszesedést lát a lepényen tudtam, hogy ezért én vagyok a hibás.

Szóval! Tedd le mielőbb, mert pont ez lesz az amiatt stresszeled majd magad később. :(

2012. márc. 5. 18:40
 15/24 anonim ***** válasza:
69%

nagyon durva leszek:

retardált gyereket akarsz?? akkor szívjad!

mi a fontosabb az istenért? a babád? vagy az a nyomi cigi?

unokatesóm is igy fogta fel, óh csak napi 4 szál.

tudod mi lett az eredménye?

az hogy a 11 éves fia mai napig gyenge immun rendszerrel küzd, régebben egy sima torokgyulladásba majdnem belehalt, csak azért mert az anyukája nem bírta letenni a bagót..

tudom baromi nehéz, de mi a fontos? a baba hogy egészséges legyen? gondolom igen..

ki kell bírnod különben ne csodálokozz ha beteg lesz a baba és ha mégse a két kezed tedd össze !!

lehet lepontozni ha fáj az igazság..

2012. márc. 5. 19:02
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
Az utolsó válaszolóval értek egyet! Nekem ez a hozzáállás tényleg nem fér ez a fejembe. Mindent megadnék, hogy egészséges legyen a gyerekem, tényleg semmi nem érdekelne, bármiről lemondanék az érdekében. Emiatt próbálok egészségesen élni, így is eszek, szívok elég szennyet a mai világban (sajnos), sosem kockáztatnék még pluszban a cigivel.
2012. márc. 5. 19:10
 17/24 anonim ***** válasza:
46%

Ti aztán tudtok ítélkezni és szidni a másikat. Először értelmezzétek a kérdést! Nem tudja letenni és segítséget kér. De az nem segítség ,hogy én azonnal letettem , hogyha nem akarsz bolond gyereket akkor tedd le, vagy a földig szidjátok szegényt! Minek írtok ha ilyen EQ szegények vagytok illetve csak bántani tudjátok a másikat.

Kedves kérdező tessék itt a válasz. Inkább szívj el napi 4 szálat ,minthogy idegeskedj. Nem egy helyen olvastam, hogy ennyi nem árt. Többet árt egy olyan anya a gyerekének aki nem egészségesen étkezik terhessége alatt vagy iszik. Szedj terhesvitamint és kicsit több C vitamint. Persze a gyümölcsök és zöldségek evése is nagyon jó, de csak abban van elég vitamin ami szezonális éppen.

Ha aggódsz és le szeretnél szokni ,de nem bírsz egyedül akkor beszélgess egy védőnővel aki segíthet.

Amúgy semmi nem bizonyítja ,hogy több a beteg gyerek azoknál akik napi 4 -5 szálat elszívnak terhesség alatt ,mint azoknál akik letették vagy soha nem dohányoztam. De itt a lényeg a pár szál! Akik egyfolytában pöfékelnek és napi majd egy dobozd is elszívnak ,náluk nő a kockázat.

2012. márc. 5. 21:44
 18/24 anonim ***** válasza:
43%

Próbáld lerakni. Ha máshogy nem megy, vegyél nikotinos rágót. Az meg hogy kisebb súly, koraszülés:

- Ismerősöm napi fél doboz cigit szívott el kb, 40+6-ra szült egy 3590gr-os babát. Eddig semmi baja a kicsinek, még csak náthás sem volt.

- Másik ismerősöm a múlthéten szült egy kb 2 kg-os babát a 39.héten. Ő nem szívott egy szál cigit sem.

Ezt csak azért írom, hogy lássátok, nem feltétlen van összefüggés a cigi-koraszülés-kis súly között.

2012. márc. 5. 22:04
 19/24 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos én sem tudtam letenni :(

4. osztályos, osztályelső a fiam, rendkívűl jó ésszel (tanárok mondják)

Ritkán beteg, évi "kötelező" náthával.

Sajnos vannak akarat gyenge emberek, én is közéjűk tartozom :/

2012. márc. 6. 06:18
 20/24 anonim ***** válasza:
Igazad van kedves 17-es válaszoló! Sokkal célravezetőbb, ha arra biztatjuk, hogy nyugodtan szívjál napi 4-5 szál cigit! A végén még az kerekedik ki a témából, hogy még hasznos is, hiszen úgy látom azok lettek lepontozva, akik ellenzik a bagót!
2012. márc. 6. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!