Nagyon ártok vele? Egy szál cigi?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán összevesztünk a férjemmel. Sírógörcsöt kaptam, nem tudok megnyugodni. Nem gyújtottam rá a terhességem alatt, csak egyszer, egy ugyanilyen veszekedésnél még az elején. Nagyon sokat ártok vele,ha mos elszívok egy cigit?2011. aug. 19. 15:11
1/26 anonim válasza:
Próbáld meg magad inkább máshogy megnyugtatni!
2/26 anonim válasza:
Inkább írd ide nekünk min vesztetek össze, aztán ha attól se nyugszol meg, hogy kiírod magadból, akkor várj még egy kicsit és gondold át újra... Minden agyban dől el szerintem, ne hamarkodd el!! Szóval mivel bántott meg?
3/26 A kérdező kommentje:
Nem megy! Már egy órája tart! Már azon is aggódom, hogy lesz-e ettől baja!
Jaj, olyan szomorú vagyok!
2011. aug. 19. 15:14
4/26 anonim válasza:
Igen, ártasz vele a babának. Ne tedd kockára az egészségét!
5/26 anonim válasza:
Hogy te milyen penge vagy 2.!
Valóban, kedves kérdező, írd le a problémádat, mi meghallgatunk, és tanácsot adunk neked.
6/26 anonim válasza:
Nagynéném akalmanként rágyujtott a 4dik babajával és 29 hétre megszült.. kell ez neked? Írd le mivan inkább, hátha tudunk egy kicsit segíteni!!
7/26 anonim válasza:
Igen, nagyon ártasz vele! A méreganyagok (többek közt pl. arzén!) gyönyörűen átjutnak a méhlepényen, és mérgezik a kicsit. Egy hülye veszekedés sem ér annyit, hogy a babádnak árts! Rengeteg mód van a nyugalom elérésére, ne a legrosszabbat válaszd!
8/26 anonim válasza:
2. vagyok de nem penge, hanem egy nő :)
9/26 anonim válasza:
A sírásodtól nem lesz baja.
Nyugodj meg, mert ha pörögsz (sírsz, idegeskedsz, vérnyomásod magas, pulzusszámod sok), az nem jó neki.
A cigit felejtsd el, mert az árthat a babádnak, és attól a pároddal sem fogsz kibékülni.
10/26 anonim válasza:
Egy szál cigitől semmi baja nem lesz a babának! Én is sokszor vagyok ideges ès rágyùjtok nèha.(2-3naponta) és semmi bajs nincs a babámnak,minden eredményem tökéletes,semmi eltérés nincs. De ez az én véleményem.37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!