Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon ártok vele? Egy szál cigi?

Nagyon ártok vele? Egy szál cigi?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán összevesztünk a férjemmel. Sírógörcsöt kaptam, nem tudok megnyugodni. Nem gyújtottam rá a terhességem alatt, csak egyszer, egy ugyanilyen veszekedésnél még az elején. Nagyon sokat ártok vele,ha mos elszívok egy cigit?
2011. aug. 19. 15:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
43%
Azzal az 1 cigivel nem ártasz,sőt ha kivánod gyujcs rá.Az a kismama aki akkor teszi le a cigarettát mikor megtudja,hogy terhes az sem 100% nem árt a picinek,mert már egy évvel a terhesség előtt le kellet volna,hogy tegye a cigarettát,úgy hogy magyarul az a szuper kismama aki 1évvel az előtt le tette és nem aki akkor mikor megtudta a dolgot!!!!!
2011. aug. 22. 11:46
 22/26 anonim ***** válasza:

Tegnap 12.19!

Nem akarom elhinni, hogy egy orvos ilyet mond, hogy cigizzen a kismama...

2011. aug. 22. 14:45
 23/26 anonim ***** válasza:

ma 14:45

Normális orvos nem is mond ilyet, csak aki maga is cigizik/cigizett... A stressz nem a legjobb dolog, ami egy kismamát érhet, de a cigarettánál SOKKAL jobb. Sajnos túl sok orvos dohányzik, így az ő szemükben kisebb bűn, hiszen akkor be kéne ismerniük, hogy ők is rosszat tesznek (volt is erről előadásunk az egyetemen, én is orvosnak tanulok).

2011. aug. 22. 14:53
 24/26 anonim ***** válasza:
A terhesség alatti dohányzás a magzatnál súlyos növekedési és fejlődési lemaradást okozhat, rontja a lepény vérkeringését. szerintem ne kockáztass!!!
2011. aug. 22. 17:27
 25/26 anonim ***** válasza:
Az anyukám soha nem cigizett nem ivott meg nem élt káros szenvedélyekkel és mégis kora szülött lettem és meg 2.5kgrol lefogytam 1.9kg rqa ugy hogy csak arra fogjak mindig!!!
2011. aug. 23. 09:55
 26/26 anonim ***** válasza:

ma 09:55

Nem csak arra fogják... Nekem két koraszülött öcsém van, pedig édesanyám nem élt káros szerekkel. Előfordul, itt valami más van a háttérben (édesanyám esetében cukorbetegség). Viszont ha valaki cigizik, annak SOKKAL nagyobb az esélye, hogy valami baja legyen a babának, mintha nem tenné.

2011. aug. 23. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!