Nagyon ártok vele? Egy szál cigi?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán összevesztünk a férjemmel. Sírógörcsöt kaptam, nem tudok megnyugodni. Nem gyújtottam rá a terhességem alatt, csak egyszer, egy ugyanilyen veszekedésnél még az elején. Nagyon sokat ártok vele,ha mos elszívok egy cigit?2011. aug. 19. 15:11
21/26 anonim válasza:
Azzal az 1 cigivel nem ártasz,sőt ha kivánod gyujcs rá.Az a kismama aki akkor teszi le a cigarettát mikor megtudja,hogy terhes az sem 100% nem árt a picinek,mert már egy évvel a terhesség előtt le kellet volna,hogy tegye a cigarettát,úgy hogy magyarul az a szuper kismama aki 1évvel az előtt le tette és nem aki akkor mikor megtudta a dolgot!!!!!
22/26 anonim válasza:
Tegnap 12.19!
Nem akarom elhinni, hogy egy orvos ilyet mond, hogy cigizzen a kismama...
23/26 anonim válasza:
ma 14:45
Normális orvos nem is mond ilyet, csak aki maga is cigizik/cigizett... A stressz nem a legjobb dolog, ami egy kismamát érhet, de a cigarettánál SOKKAL jobb. Sajnos túl sok orvos dohányzik, így az ő szemükben kisebb bűn, hiszen akkor be kéne ismerniük, hogy ők is rosszat tesznek (volt is erről előadásunk az egyetemen, én is orvosnak tanulok).
24/26 anonim válasza:
A terhesség alatti dohányzás a magzatnál súlyos növekedési és fejlődési lemaradást okozhat, rontja a lepény vérkeringését. szerintem ne kockáztass!!!
25/26 anonim válasza:
Az anyukám soha nem cigizett nem ivott meg nem élt káros szenvedélyekkel és mégis kora szülött lettem és meg 2.5kgrol lefogytam 1.9kg rqa ugy hogy csak arra fogjak mindig!!!
26/26 anonim válasza:
ma 09:55
Nem csak arra fogják... Nekem két koraszülött öcsém van, pedig édesanyám nem élt káros szerekkel. Előfordul, itt valami más van a háttérben (édesanyám esetében cukorbetegség). Viszont ha valaki cigizik, annak SOKKAL nagyobb az esélye, hogy valami baja legyen a babának, mintha nem tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!