Nincs semmilyen terhességi tünetem, azon kívül hogy nem jött meg. Ez normális?
Nekem se volt,csak kb 8-9hetesen kezdtem puffadni,meg esetleg egyes ételektől undorodni.De van olyan,akinek abszolút semmi tünete sincs,vagy éppen az első hónapokat végig hányja.Egyénenként változó.
Boldog babavárást!
Valakinek ilyenkor már feszül a cicije, de az szokott lenni menzesz előtt is, szóval összetéveszthető.
A terhesség tünetei, vagy a rosszullétek kb 6. hét után jönnek, de nekem azok sem voltak :S
Illetve nem tipikusak.
kb 2-3 hete énis feltettem ugyan ezt a kérdést...semmi bajom nemvolt, észre sem vettem h terhes vagyok...6-7héten meg alig birtam jarni...folyamatos hányinger...ennem kell, de nemnagyon akarodzott allandoan hányásérzetem meg rosszulét kerulgetett ha kajára gondoltam...ugyhogy élvzed míg nincsenek tunetek...ja és a cicifájdalomrol nemis beszélek:-)
Kellemes babavárást:-)
csatlakozom az utolsó válaszadóhoz
nekem is ezek a tüneteim
5 hetes kismama :)
nekem semmi tünetem nem volt sem az elején, de még később a második trimeszterben sem
Örülj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!