Van esélye egy 26 hetes babának az életben maradásra?
/Missed ab.-nak, vagy spontán vetélésnek nevezzük, abortusznak magában semmiképpen./
A 26. hét után lehetséges menteni, onnantól már jók az esélyei, ha megállították, még túl is hordhatod! :))
A legjobbakat neked, Kérdező! Remélem, minél tovább bent tudják tartani! Drukkolok!
A vetélés pedig igenis abortusz, ez a latin neve.
Amikor valaki elveteti a gyerekét, az a művi abortusz.
Manapság azért teszik hozzá az abortuszhoz a spontán szót, mert a köznyelvben elterjedt, hogy az abortusz szót helytelenül a művire használják.
Nekem a 25. héttől volt pont 1 ujjnyi a külső, a 30. héttől a külső-belső, pihentem a 1,5 éves mellett, amennyit tudtam, 37. hét elején született meg a babám 4250gr-al, 1,5 óra alatt.
Reméljük nálad is így alakul. Bár a 4. babánál szerintem természetes, hogy a méhszáj már kezd nyílni ilyentájt.
Sajnos.
szia!
Szorítok neked nagyon!
A szomszédom 24. hétre szülte meg azaz császáral vették ki a babát, 2 hónapig voltak korházban inkubátorban iszonyat milyen picike volt, most már 1,5 éves a kilány nagyon édes. Semmi baja életvidám gyerek és kicsit sem kisebb az ő kora beli gyerekeknél. Sőt.... iszonyatosan jól fejlett nagyon okos!!
Kitartás ne streszelj amennyire tudod és pihenj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!