Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van esélye egy 26 hetes...

Van esélye egy 26 hetes babának az életben maradásra?

Figyelt kérdés

2012. márc. 4. 16:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

/Missed ab.-nak, vagy spontán vetélésnek nevezzük, abortusznak magában semmiképpen./

A 26. hét után lehetséges menteni, onnantól már jók az esélyei, ha megállították, még túl is hordhatod! :))

2012. márc. 4. 21:22
 12/22 anonim ***** válasza:
Milyen a méhszájad?
2012. márc. 4. 21:41
 13/22 anonim ***** válasza:
Reméljük megállítják!!
2012. márc. 4. 22:07
 14/22 anonim ***** válasza:

A legjobbakat neked, Kérdező! Remélem, minél tovább bent tudják tartani! Drukkolok!

A vetélés pedig igenis abortusz, ez a latin neve.

Amikor valaki elveteti a gyerekét, az a művi abortusz.

Manapság azért teszik hozzá az abortuszhoz a spontán szót, mert a köznyelvben elterjedt, hogy az abortusz szót helytelenül a művire használják.

2012. márc. 5. 06:29
 15/22 anonim ***** válasza:
ab/ort - idétlen szülés (már elnézést az off-ért!)
2012. márc. 5. 06:31
 16/22 A kérdező kommentje:
A méhszájat nemsokára nézik újra, hogy nyílt e tovább vajon? Mert mikor bejöttem, akkor már szűk egy ujjnyi volt. :(
2012. márc. 5. 08:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Szorítok, hogy ne legyen semmi gond!!
2012. márc. 5. 08:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem a 25. héttől volt pont 1 ujjnyi a külső, a 30. héttől a külső-belső, pihentem a 1,5 éves mellett, amennyit tudtam, 37. hét elején született meg a babám 4250gr-al, 1,5 óra alatt.

Reméljük nálad is így alakul. Bár a 4. babánál szerintem természetes, hogy a méhszáj már kezd nyílni ilyentájt.

Sajnos.

2012. márc. 5. 09:02
 19/22 Babi0906 ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy a legkisebb koraszülött akit megmentettek Magyarországon az 300g volt, nem emlékszem hány hetes, de biztos, hogy kevesebb,mint 26. Ilyenkor már mindene ki van alakulva csak tüdőérlelőt kap, mert attól tartanak, hogy a légzése alakul ki nehezebben.
2012. márc. 6. 11:09
 20/22 anonim ***** válasza:

szia!

Szorítok neked nagyon!

A szomszédom 24. hétre szülte meg azaz császáral vették ki a babát, 2 hónapig voltak korházban inkubátorban iszonyat milyen picike volt, most már 1,5 éves a kilány nagyon édes. Semmi baja életvidám gyerek és kicsit sem kisebb az ő kora beli gyerekeknél. Sőt.... iszonyatosan jól fejlett nagyon okos!!

Kitartás ne streszelj amennyire tudod és pihenj!!!

2012. márc. 7. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!