Van itt olyan, akinél a terhesvitamin ellenére lett valami baja a babának?
Nem a terhesvitamin-TÓL hangsúlyozom, hanem annak ellenére, hogy szedte...
Előre is köszönöm a válaszokat!
27 hkm
Sem a terhesvitamintól, sem annak nem szedésétől nem lesz feltétlen baja a babának.
Ha rendellenesség történik, akkor ott általában genetikai probléma áll fent, a vitaminnak ehhez nincs köze.
Én még nem hallottam olyat, hogy a gyermek betegségét konkrétan a terhesvitaminra lehetett volna visszavezetni.
Hát ez aranyos kérdés!:)
Bárcsak ilyen egyszerű lenne!
Egyébként én speciel nem szedtem semmit, csak folsavat. Már az ágyában szuszog a két és fél hónaposom!
Miért kérdezed? Azért mert félsz? De ne félj, ne parázz ennyire!
Sem attól nem lesz baja, ha valaki szedi, és attól sem ha nem szedi. A baba betegségei annyi mindentől függhetnek.
Ne aggódj nagyon, ha nem szedtél folsavat, nekem is későn jutott el az info, és van egy makk egészséges kislányom.
Igen félek... :S
4D uh-n voltunk már, és ott a doki azt mondta nagyon szép csókos szája van, viszont ahogy néztem a felvételt, néhol olyan fura a szája, hogy megijedtem :S
De azért akkor csak nem mondott volna ilyet a doki, vagy nem tudom... Igen, túlpörgöm szerintem is, csak hát jobb félni... :)
a folsav hiánya hozzájárul a velőcső záródási rendellenesség (pl nyitott gerinc) kialakulásához, de azt is tudni kell, hogy a velőcső záródása a 4. hét körül befejeződik, vagyis akkor, amikor még az anyuka esetleg nem is tud a terhességről!
ezért mondják hogy - ha lehetséges - már a teherbeesés előtt el kell kezdeni szedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!