Babuci23 kérdése:
Miért van menstruációs görcs?
Figyelt kérdés
Csütörtökön kellett volna betegnek lennem,de hála ég nem lettem :) pénteken már halvány pozitív lett a teszt,szombaton már erősebb!De tegnap és ma menstruáció szerű has fájás,hasszúrkálás,haspuffadás és néha derékfájás!Ez természetes?Ha van egy kis fehér folyásom az baj?Az orvossal még várjak?2012. márc. 4. 11:43
11/15 A kérdező kommentje:
Egy kis nátha úgye nem árt a babának?Igen félek!!!
2012. márc. 8. 18:48
12/15 anonim válasza:
A nátha, ha nem párosul hozzá hosszan tartó magas láz, akkor semmi baja nem lesz, ne aggódj, csak az a lényeg, hogy a gyógyszerekkel óvatosan bánj, mert van jó pár, amelyik fejlődése rendellenességet, esetleg vetélést okozhat. Én a homeopátiás oscillococcinum-ot (asszem valahogy így kell leírni) ajánlanám, mert csak természetes anyagokat tartalmaz, nincs benne semmi káros anyag. Meg persze mézes, citromos tea, sok folyadék, és pihenés.
Gratula a babához! (bár még korai egy kicsit, de csak pozitívan!) :)
13/15 anonim válasza:
Ez még nem gond,de ha piros vagy barna azonnal doki.
14/15 A kérdező kommentje:
Semmilyen gyógyszert nem vettem be,mézes-citromos tea,negro és pihi!
Tudom hogy korai de csak jóra akarok gondolni!!!
2012. márc. 8. 20:12
15/15 anonim válasza:
Magnéziumot szedhetsz még be, az görcsoldó hatású. Doki is azt írja fel később is ha görcsölgetsz, amúgy semmi gáz, természetes minden amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!