Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van menstruációs görcs?

Babuci23 kérdése:

Miért van menstruációs görcs?

Figyelt kérdés
Csütörtökön kellett volna betegnek lennem,de hála ég nem lettem :) pénteken már halvány pozitív lett a teszt,szombaton már erősebb!De tegnap és ma menstruáció szerű has fájás,hasszúrkálás,haspuffadás és néha derékfájás!Ez természetes?Ha van egy kis fehér folyásom az baj?Az orvossal még várjak?
2012. márc. 4. 11:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nyugi,ez mind természetes!Még emlékszik a szervezeted a menzire,azért görcsölsz.Később pedig azért fogsz néha görcsöket érezni,mert nyúlnak a méhszalagok.Orvoshoz ráérsz 6-7hetesen menni,akkor már lesz szivhang is!:) Gratulálok a babához!21hkm
2012. márc. 4. 11:48
 2/15 anonim ***** válasza:

betegnek lenned?..

megfáztál ?.

2012. márc. 4. 11:52
 3/15 anonim ***** válasza:

Igaza van az első válaszolónak, ezt még sokszor fogod érezni :-)

Várj szerintem is a dokival, ha kibírod, nekem 5+5 naposan hallható volt már szívhang, igaz, nagyon jó a gépe az orvosomnak.

Szóval nyugi, boldog babavárást!

2012. márc. 4. 11:53
 4/15 anonim ***** válasza:
2/3-nak: csomó lány azt, hogy betegnek lenni arra használja, hogy menstruál.
2012. márc. 4. 11:54
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!Remélem minden rendben lesz :)

Bocsi aki nem értette...menstruálnom!!!

2012. márc. 4. 11:58
 6/15 A kérdező kommentje:
Ma du.n vizes folyásom van,nem sok de érzem!Remélem nem baj?Nagyon aggódom!
2012. márc. 4. 16:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Nyugi,nincsen semmi gond.Hol ilyen lesz a folyásod,hol olyan.Ez a terhesség velejárója!:)
2012. márc. 4. 18:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Egy kicsit azért megijedtem!Közbe érzek has szúrkát...de remélem ez sem jelent bajt!Remélem helyeszkedik az Életem! :D
2012. márc. 6. 14:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Semmi baj, ne aggódj! Mindenfélét fogsz érezni, ez természetes :-)
2012. márc. 6. 21:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy sok félét érzek!Ma sétáltam és mire hazaértem fájt a hasam...puffadt érzésem volt!Remélem nem csináltam butaságot a sétával?!Tudom hogy természetes a folyás is de mégis furcsa,és egy kicsit félelmetes is mert mindig azt hiszem rosszat jelent!
2012. márc. 7. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!