Bovebb folyas, vagy magzatviz lehetett?
36+4 hkm vagyok, es hajnalban arra ebredtem, hogy amikor egyik oldalamrol a masikra atfordultam mintha bepisiltem volna. Ez ketszer fordult elo, de azota sem. Semmi fajdalom azota sem, baba mar mocorgott reggel egy keveset.
Magzatviz lehetett vagy csak bovebb folyas?
Elso babas vagyok, es felek hogy nem fogom eszrevenni ha a magzatviz folyna.
Honnan, es mibol fogom tudni hogy ez magzatviz? Ha elfolyik a magzatviz az kovetik a fajasok is?
koszonom a valaszokat
Jaj, nem vagyok morcos az itteni ellatasra, itt ez van
telefonon mar tul vagyunk, ahogy irtam is keszenletben vagyunk a parommal, ha menni kell akkor megyunk
fogadott orvos- itt nem tudsz orvost fogadni, max maganklinikara lehet jarni, de meg az itteni nok is alig-alig tudjak megfizetni nemhogy egy kulfoldi, pl.4D ultrahang 150 ezer forint
szoval magandoki az nincs
nogyogyaszati vizsgalat pedig akkor van, ha mar fajasokkal mesz be, na akkor megnez egy nover, megcsak nem is orvos
egyebkent mivel van itthon szivhangfigyelonk, azt mar ellenoriztem es teljesen normalis, picike mozog
ha meg egyszer jelentkezne ez a bovebb folyas, akkor kell menni es akkor megnezik
a terhessegem elejen volt egy huvelyi fertozesem es 3 honapot vartam a gyogyszerre, sot egy vizsgalatra mig rajottek, ugy kellett kieroszakolni hogy nezzenek meg
Egyszoval, nem akarom magam idegesiteni, es tulparazni, hisz ha megegyszer elojon akkor megyunk csak be
most figyelek a testemre, mindenre ami jel lehet
probalok nyugodt maradni, mert ha idegeskedem akkor mar lehet hogy olyat is bekepzelnek ami nincs
Azert nagyon-nagyon koszonom hogy igy aggodsz, hidd el en is aggodom, de mint ahogy irtam probalok nyugodt maradni es figyelni mindent.
Hat lehetnek morcos, na de en valasztottam ezt az orszagot, en akartam itt elni, igy sajnos ezt el kell fogadnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!