Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bovebb folyas, vagy magzatviz...

Bovebb folyas, vagy magzatviz lehetett?

Figyelt kérdés

36+4 hkm vagyok, es hajnalban arra ebredtem, hogy amikor egyik oldalamrol a masikra atfordultam mintha bepisiltem volna. Ez ketszer fordult elo, de azota sem. Semmi fajdalom azota sem, baba mar mocorgott reggel egy keveset.

Magzatviz lehetett vagy csak bovebb folyas?

Elso babas vagyok, es felek hogy nem fogom eszrevenni ha a magzatviz folyna.

Honnan, es mibol fogom tudni hogy ez magzatviz? Ha elfolyik a magzatviz az kovetik a fajasok is?

koszonom a valaszokat

2012. márc. 4. 09:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Jaj, nem vagyok morcos az itteni ellatasra, itt ez van

telefonon mar tul vagyunk, ahogy irtam is keszenletben vagyunk a parommal, ha menni kell akkor megyunk

fogadott orvos- itt nem tudsz orvost fogadni, max maganklinikara lehet jarni, de meg az itteni nok is alig-alig tudjak megfizetni nemhogy egy kulfoldi, pl.4D ultrahang 150 ezer forint

szoval magandoki az nincs

nogyogyaszati vizsgalat pedig akkor van, ha mar fajasokkal mesz be, na akkor megnez egy nover, megcsak nem is orvos

egyebkent mivel van itthon szivhangfigyelonk, azt mar ellenoriztem es teljesen normalis, picike mozog

ha meg egyszer jelentkezne ez a bovebb folyas, akkor kell menni es akkor megnezik

a terhessegem elejen volt egy huvelyi fertozesem es 3 honapot vartam a gyogyszerre, sot egy vizsgalatra mig rajottek, ugy kellett kieroszakolni hogy nezzenek meg

2012. márc. 4. 21:25
 22/25 anonim ***** válasza:
Őszintén? A helyedben én nagyon is morcos lennék az ellátásra, mert ez gáz... Ha a szívhang oké, az azért megnyugtató. Szurkolok!
2012. márc. 4. 21:28
 23/25 A kérdező kommentje:

Egyszoval, nem akarom magam idegesiteni, es tulparazni, hisz ha megegyszer elojon akkor megyunk csak be

most figyelek a testemre, mindenre ami jel lehet

probalok nyugodt maradni, mert ha idegeskedem akkor mar lehet hogy olyat is bekepzelnek ami nincs

2012. márc. 4. 21:30
 24/25 A kérdező kommentje:

Azert nagyon-nagyon koszonom hogy igy aggodsz, hidd el en is aggodom, de mint ahogy irtam probalok nyugodt maradni es figyelni mindent.

Hat lehetnek morcos, na de en valasztottam ezt az orszagot, en akartam itt elni, igy sajnos ezt el kell fogadnom.

2012. márc. 4. 21:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Sajnos ez a protokoll nagyjából az egész UK-ban... :/ No de akkor drukkolunk, hogy semmi gond ne legyen! :)
2012. márc. 4. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!