Lehetett magzatvíz? 21 hetes vagyok és eléggé ilyedt. Van olyan pl. hogy kijön egy kis magzatvíz aztán eláll és mondjuk holnap vagy később megint folyik? És milyen az állaga, szine, szaga?
Kedves utolsó válaszoló!
Bocsánat de nem értem a kérdésed.Holnap vagy másnak is történt ilyen?Nemértem ne haragudj.
Amúgy köszi mindenkinek a választ.Lehet a védőnőt fölhívom de akkor mondjam el azt is hogy előtte voltunk együtt a férjemmel?Ez nem ciki?Tehát akkor azt mondjátok hogy ha magzatvíz lenne akkor az nem áll el egy percre sem?
Szia!
Én is kb. ugyanígy "jártam" 2 hete. Együtt voltunk a férjemmel, utána meg vizes, szagtalan, vízszerű, bő folyás. Nagyon megijedtem, főleg, hogy már csak pár hét van a szülésig... Annyira megijedtem, hogy biztos, ami biztos, bementünk a kórházba. Bent is fogtak pár napra...
Én is cikinek éreztem elmondani, hogy előtte együtt voltunk a férjemmel. De azért mégsem ártott tudniuk. Megmondtam. Miért lenne ciki? Végülis...
Egyébként nem magzatvíz volt. AZóta nincs semmi gond.
Viszont jó rendszeres összehúzódásaim lettek utána, úgyhogy nem is baj, hogy bementünk a kórházba. Kaptam rá infúziót.
Én azt remélem, hogy nálad is csak ennyiről van szó. Hogy az együttlét után csordogált belőled, aminek kellett. De ha te is meg akarsz nyugodni 100%-osan, hívd fel a dokid, hogy biztos, ami biztos, vizsgáljon meg, hogy minden rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!