Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetett magzatvíz? 21 hetes...

Lehetett magzatvíz? 21 hetes vagyok és eléggé ilyedt. Van olyan pl. hogy kijön egy kis magzatvíz aztán eláll és mondjuk holnap vagy később megint folyik? És milyen az állaga, szine, szaga?

Figyelt kérdés
Az előbb leültem és éreztem hogy valami kifolyt,de nem sok épp hogy valamennyi.Odanyúltam és átlátszó szintelen szagtalan valami volt talán egy kicsit mintha ragadós de ebben nem vagyok biztos.Előtte voltunk együtt a férjemmel.LEhetett esetleg csak valami útó nedv vagy valami ilyesmi?AMúgy azóta nem éreztem hogy folyna valami is.Lehet hogy hülyeség neketek de aki tud légyszi írjon mert eléggé aggódós kismama vagyok és minden hülyeséget bekombinálok magamnak.Előre is köszi!
2009. júl. 7. 22:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A VÁLASZÁT!!Ma reggel néztem és fehér volt már az a vizes és úgy megnyugodtam hogy elsem tudom mondani!!!!!Most nagyon boldog vagyok:-)))Már azon gondolkodtam hogy fölmegyek a férjemmel mert Pesten dolgozik és a dokim is ott van mi meg vidéken élünk.De nem kellett hála az égnek!!!Mégegyszer köszi!!!
2009. júl. 8. 11:05
 12/14 anonim ***** válasza:
na mujs azóta?
2009. aug. 1. 12:40
 13/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi az érdeklődést hála az égnek semmi gond (kopp-kopp-kopp)!!!:-)))) Tényleg csak jól beparáztattam magam mint állat.Ehhez aztán értek.Pörögnek a napok és a kismanócskám mozog és jól van.Ehónap közepefele megyünk is és vásárolunk egy-két dolgot neki.Holnap meg indulunk a balcsira egy hétre úgyhogy remélem ott is minden ok lesz.Köszi mégegyszer az érdeklődést!!!

2009. aug. 1. 18:41
 14/14 anonim ***** válasza:
akkor jó.)már aggódtam:)
2009. aug. 2. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!