Bovebb folyas, vagy magzatviz lehetett?
36+4 hkm vagyok, es hajnalban arra ebredtem, hogy amikor egyik oldalamrol a masikra atfordultam mintha bepisiltem volna. Ez ketszer fordult elo, de azota sem. Semmi fajdalom azota sem, baba mar mocorgott reggel egy keveset.
Magzatviz lehetett vagy csak bovebb folyas?
Elso babas vagyok, es felek hogy nem fogom eszrevenni ha a magzatviz folyna.
Honnan, es mibol fogom tudni hogy ez magzatviz? Ha elfolyik a magzatviz az kovetik a fajasok is?
koszonom a valaszokat
Nagyon koszi a valaszod. Ezt a lepedos dolgot mindenkepp kiprobalom.
Azert is vagyok tanacstalan, mivel hajnali 5 korul volt ez, es azota boven eltelt mar par ora, es semmi fajas, semmi gorcs, semmi folyas.
Letesztelem ezt a lepedos 1 orat, aztan kiderul.
Koszonom a valaszokat.
Szia. Koszonom kerdesed jol. Azota sincs semmi valtozas. Se folyas semmi. Neha josloim vannak csak, de nem rendszeresek.
Hat nem tudom mi lehetett ez, lehet hogy csak tulparazom, es csak bovebb folyas volt.
Legyen igazad,hogy csak"túlparázod",de mi van ha nem??
Azt írtad,hogy több órát is váratnak az ügyeleten,ezért nem mész!?
Nem megérné???
nem azert nem megyek, mert tobb orat kell varni, hanem mert nem csinalnak semmit
hidd el, ha csinalnanak valamit mar reg ott lennek
baratnom 3 napot vajudott otthon, mert nem foglalkoztak vele, kozoltek vele hogy csak akkor jojjon be ha verzik, vagy ha mar 5 perces fajasok vannak
sajnos itt nem ugy van mint otthon, hogy bemesz es megneznek,
ugyelet es megis idopontot kell kerni, sot eloszor elmondod mi a gondod es ha ugy talalja a telefon tulso vegen ulo nover hogy szerinte ezt meg kell nezni akkor behiv, ha szerinte nem fontos akkor kozli velem hogy maradjak otthon
lehet hogy hulye vagyok, de fajasoknak mar kellene lenniuk, vagy valami egyeb mas jelnek ami arra utalhat hogy szulni fogok, na de semmi
parommal keszenletben vagyunk, ha mar ugy alakul a helyzet akkor kell mennunk
sot a legrosszabb az egeszben, hogy itt egesz terhesseg alatt nincs nogyogyaszati vizsgalat, tehat ha be is megyek alulrol senki nem fog megnezni, max a gepet teszik ram amivel a baba szivhangjat hallgatjak,
legutobb azt tettek ram, rajtam volt 10 percet es hazakuldtek hogy minden rendben van, holott akkor azert mentem be mert mar 2 napig nem mozgott, megsem neztek meg ulrahanggal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!