Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bovebb folyas, vagy magzatviz...

Bovebb folyas, vagy magzatviz lehetett?

Figyelt kérdés

36+4 hkm vagyok, es hajnalban arra ebredtem, hogy amikor egyik oldalamrol a masikra atfordultam mintha bepisiltem volna. Ez ketszer fordult elo, de azota sem. Semmi fajdalom azota sem, baba mar mocorgott reggel egy keveset.

Magzatviz lehetett vagy csak bovebb folyas?

Elso babas vagyok, es felek hogy nem fogom eszrevenni ha a magzatviz folyna.

Honnan, es mibol fogom tudni hogy ez magzatviz? Ha elfolyik a magzatviz az kovetik a fajasok is?

koszonom a valaszokat

2012. márc. 4. 09:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nagyon koszi a valaszod. Ezt a lepedos dolgot mindenkepp kiprobalom.

Azert is vagyok tanacstalan, mivel hajnali 5 korul volt ez, es azota boven eltelt mar par ora, es semmi fajas, semmi gorcs, semmi folyas.

Letesztelem ezt a lepedos 1 orat, aztan kiderul.

Koszonom a valaszokat.

2012. márc. 4. 12:19
 12/25 anonim ***** válasza:
Szia! Mindenképp megérne egy utat. Simán lehet, hogy magzatvíz volt. Nekem a 24. héten repedt a burok sajna, felül. és csak nagyon pici szivárgott, csak egyszer. Nem is voltam benne biztos, de bementünk a kórházba, és tényleg víz volt. (A sztori vége happy end, mert visszatapadt a burok, visszatöltődött a víz és bár végigfeküdtem a terhességem, időre született a lányom.)
2012. márc. 4. 13:43
 13/25 anonim ***** válasza:
86%
Ja annyit még, hogy olyan is van, hogy megreped a burok, valamennyi víz elfolyik, de a baba feje beékelődik a szülőcsatornába, és nem enged ki több vizet. És fájások sem feltétlenül vannak, olyan is előfordul, hogy valakinek elfolyik a magzatvize, és esetleg még oxitocint is kap, mégsem indulnak el a fájások, ilyenkor sürgősségi császár a vége. Mindezt nem ijesztgetésképp. De én mindenféleképpen orvoshoz fordulnék a helyedben.
2012. márc. 4. 13:46
 14/25 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy?
2012. márc. 4. 20:15
 15/25 A kérdező kommentje:

Szia. Koszonom kerdesed jol. Azota sincs semmi valtozas. Se folyas semmi. Neha josloim vannak csak, de nem rendszeresek.

Hat nem tudom mi lehetett ez, lehet hogy csak tulparazom, es csak bovebb folyas volt.

2012. márc. 4. 20:37
 16/25 anonim ***** válasza:
45%

Legyen igazad,hogy csak"túlparázod",de mi van ha nem??

Azt írtad,hogy több órát is váratnak az ügyeleten,ezért nem mész!?

Nem megérné???

2012. márc. 4. 20:58
 17/25 A kérdező kommentje:

nem azert nem megyek, mert tobb orat kell varni, hanem mert nem csinalnak semmit

hidd el, ha csinalnanak valamit mar reg ott lennek

baratnom 3 napot vajudott otthon, mert nem foglalkoztak vele, kozoltek vele hogy csak akkor jojjon be ha verzik, vagy ha mar 5 perces fajasok vannak

sajnos itt nem ugy van mint otthon, hogy bemesz es megneznek,

ugyelet es megis idopontot kell kerni, sot eloszor elmondod mi a gondod es ha ugy talalja a telefon tulso vegen ulo nover hogy szerinte ezt meg kell nezni akkor behiv, ha szerinte nem fontos akkor kozli velem hogy maradjak otthon

lehet hogy hulye vagyok, de fajasoknak mar kellene lenniuk, vagy valami egyeb mas jelnek ami arra utalhat hogy szulni fogok, na de semmi

parommal keszenletben vagyunk, ha mar ugy alakul a helyzet akkor kell mennunk

sot a legrosszabb az egeszben, hogy itt egesz terhesseg alatt nincs nogyogyaszati vizsgalat, tehat ha be is megyek alulrol senki nem fog megnezni, max a gepet teszik ram amivel a baba szivhangjat hallgatjak,

legutobb azt tettek ram, rajtam volt 10 percet es hazakuldtek hogy minden rendben van, holott akkor azert mentem be mert mar 2 napig nem mozgott, megsem neztek meg ulrahanggal

2012. márc. 4. 21:07
 18/25 anonim ***** válasza:
Külföldön hol laksz?
2012. márc. 4. 21:13
 19/25 A kérdező kommentje:
Anglia, azon belul pedig Eszak-Irorszagban
2012. márc. 4. 21:15
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ott mi a protokoll, de itthon magzatvízszivárgás esetén max. 6 órát várnak a szülésindítással, ha addig nem jelentkeznek fájások. Nekem is a víz kezdet szivárogni, és nem volt fájásom. Külföldön tudtommal 1-2 napot is várnak, ha a magzatvíz tiszta, és jók a szívhangok, de annál többet semmiképpen, mert fertőzésveszély áll fent, plusz a kevesebb magzatvíz miatt a baba kényszertartást vehet fel. Én továbbra is azt mondom, hogy legalább egy telefont megérne, nem tudhatod, hogy a nővér elküld-e vagy nem. Lehet, hogy éppen nem. Másrészt biztos, hogy kerestem volna egy magánorvost a helyedben, mert ez tényleg elég fura, hogy sosem vizsgáltak meg. Legalább egy szívhanghallgatás erejéig jó volna azért, ha látnának. Abból, amit leírtál, nekem úgy tűnik, elég morcos lehetsz az ottani ellátásra, de most azért elég nagy a tét... Ha elküldenek, vagy hülyének néznek, veszítesz valamit? Nem. Ha nem mész be, pedig kellene akkor veszíthetsz rajta? Hát elég sokat...
2012. márc. 4. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!