Hogyan mondjam meg neki?
A párommal 4 éve vagyunk együtt, de mostanában elég viharos a kapcsolatunk. Mind a ketten feszültek vagyunk, alig van időnk egymásra. A párom fél éve kijelentette, hogy ő nem akar gyereket, mert óriási felelősség és neki nincsen türelme hozzájuk.
Viszont két hete pozitívat teszteltem, miután másfél hete késett a menstruációm.
Fogalmam sincs, hogy ezek után hogyan közöljem vele a tényt, hogy apa lesz.
Védekezni védekeztünk, mégis sikerült összehozni a dolgot.
Eszem ágában sincsen elvetetni, viszont szeretném elkerülni az újabb konfliktust.
Hogyan tudnám úgy elmondani neki, hogy ne legyen konfliktus?
A válaszokat köszönöm!
Köszönöm a válaszokat, szerintem holnap elmondom neki. :)
Egyébként én 27 vagyok, a párom 31 éves.
És én már mindenre fel vagyok készülve, legyen az jó, vagy rossz! Nem félek. Holnap kimegyünk majd sétálni (mint minden nap) és elmondom neki, hogy mi a helyzet. Higgadt leszek, ez biztos és nem fogok a magam nevében beszélni.
És azt is megfogadom, hogy éreztetni fogom vele: kettőnk döntése.
Még egyszer köszönöm! :)
Én 29, párom 33. Ő SOHA!!! nem akart gyereket.
Hüvelykúp mellett összehoztuk.
Röviden, én megtartottam, pedig időpontom volt abortuszra.
Aztán persze nem mentem el. Még 16. héten is kérte, hogy csináljunk vele valamit. Mondtam, hogy egyedül vállalom, nem érdekel semmi sem.
Aztán kiderült, hogy kislány, és akkor párom totál bekattant. :) Körbe hívta a haverjait, hogy neki kislánya lesz, azonnal menjenek ünnepelni. :)
11 hónapos most apuci kicsi kislánya, akiért teljesen oda van.
Sziasztok!
Elmondtam. Nem köntörfalaztam, reggelinél elmondtam. Először lesokkolt, meg sem szólalt, csak gondolkozott. Aztán csak ennyit mondott: "hát akkor ideje kialakítani a gyerekszobát, nem?". Ezt egy nagyon halvány mosollyal mondta, az is lehet, hogy csak én képzeltem oda.
De azt is hozzátette, hogy hirtelen jött, és adjak neki időt, hogy hozzászokjon, mert ez neki új.
Szóval köszönöm Nektek! :)
Először lesokkolt.... Én a 6. próbálkozós hónapunkban estem teherbe, mégis lesokkolt a párom :-)Ez normális reakció szerintem. Adj neki időt; szerintem egész jól fogadta :-)
Sok boldogságot :-)
Jaj, de jó!!!!
Ez a gyerekszobás beszólása nagyon aranyos! Lányos zavarában ez volt az első gondolata. :) Nem lesz itt gond!!!
Gratulálok!
(Akinek a párja SOHA!!! nem akart gyereket. :D )
Köszönjük szépen, remélem minden rendben lesz! :)
Nektek pedig jó babázást. Pár hónap múlva csatlakozom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!