Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom mit csináljak? Többi lent

Aggódom mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés

Elefánt lábaim lettek annyira be van dagadva a bokám és a lábfejem, nagyon vizesek szabályosan érzem h lötyög a láb fejemben a víz mikor lépek vagy meg mozgatom.Órák óta fel van stopozva de nagyon aggaszt ez a duzzanat mit csináljak?

38 hetes kis mama

2012. márc. 2. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Orvossal nem beszéltél erről?
2012. márc. 2. 22:20
 2/8 A kérdező kommentje:
a védő nőmnek említettem de azt mondta h ez nem gond de magát a lábam nem látta. mit csináljak?
2012. márc. 2. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Van otthon vérnyomásmérőd?

Ha nagyon magas, akkor megér egy ügyeletet a dolog...

Legjobbakat!

2012. márc. 2. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Érdemes lenne felhívnod az ügyeletet és ezt elmesélned. Nem ijesztgetni akarlak, de ez toxémia jele is lehet. Főleg, ha magas a vérnyomásod is. Az a biztos, ha megkérdezed a dokit. Én is hívtam fel éjjel az ügyeletet, ha gondom volt, nem fognak elküldeni a fenébe:)
2012. márc. 2. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Kérd meg a párodat, hogy masszírozza meg. Nálunk az mindig sokat segített.

Sajnos a terhesség vége felé már általános tünet, de arra kell vigyázni, hogy toxémia jele is lehet, ha emellett a vizeletben fehérjét lehet kimutatni.

Mikor mész legközelebb dokihoz? Mindenképp említsd meg neki.

És ha a hétvégén romlana, akkor ügyelet... a toxémia tényleg veszélyes, de hálistennek csak papírcsíkot kell nyomni a pisibe, hogy kiderüljön. :D

2012. márc. 2. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem a közelgő szülésedet jelzi!! Én is baromira bevizesedtem pár nappal előtte!
2012. márc. 2. 23:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Nálam a vizesedés már meg van 2-3 hete legalább de csak mostanában dagadnak be ennyire. dokinál nem megyek mostanában majd jövőhetén védő nőhöz felhívtam mondtam neki és csak annyit mondott h stocoljam fel :P tegnap este óta dagadt és még ma reggel is nem újra vissza jött hanem meg maradt.
2012. márc. 3. 08:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Has egy kicsit is felelőségteljes vagy, akkor azonnal szerzel egy vérnyomásmérőt..vagy indulsz a kórházba, figyi nekem az első terhességem toxémiával zárult..nem éreztem és nem tudtam, hogy magas a vérnyomásom, viszont a lábam hirtelen bedagadt, tiszta víz volt, 38+1 naposan mentem épp nst-re..ott mértek egy 200/100 -as vérnyomást, vizeletet is néztek, fehérje volt benne..és jól leordítottak miért nem mentem már be este..azonnal szülésindítás, és bizony hagy ne mondjam, hogy a végén rángógörcs, újraélesztés..majdnem mindketten ottmaradtunk..tehát ha van eszed nem foglalkozol azzal mit mond a védőnő, hanem utána jársz..160 feletti vérnyomásnál már joggal aggódhatsz...tehát ne ülj a seggeden mert ha már eddig kihordtad a babádat akkor jó is lenne egészségesen világra hozni..nos ez csak az én példám volt, lehet neked nem függ össze magas vérnyomással, fehérje vizeléssel de ha mégis???????
2012. márc. 3. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!