Van-e itt valaki aki tehességi toxémiaba szenved? Mikor derült ki ez a betegség?
Nekem kicsi a vérnyomásom, még nem vizesedek, de a 12 hetes vizeletvizsgálaton kiderült hogy a vizeletbe van egy kis albumin. Az orvos nem ijjesztett rám, azt mondta hogy talán egy kis folyásom van, meg Canesten krémet is irt fel. Ezt a kezelést végigcsináltam, ma vittem a laborba vizeletet, de már nagyon ideges vagyok, hogy mi lesz?
14 hetes kismama vagyok
Szia!
Nekem a terhességem barnázással és vérzéssel kezdődött és erős görcseim voltak, azt gondoltam, hogy nem is marad meg a babám, aztán ez elmúlt és egész jól voltam, de többször éreztem, hogy feszül a hasam már egészen a terhességem elejétől és már a 7. héten vizesedett a lábam. A 29. héten sajnos begörcsöltem, akkor majd egy hetet kórházban voltam és már kezdett a vérnyomásom is magasabb lenni, majd hazaengedtek és rá két hétre 31 hetesen már nagyon magas volt a vérnyomásom és már a vizeletemben is volt fehérje, az egyik bokám duplája volt a másiknak, terhességi toxémiám volt és már sajnos megállíthatatlan, ezért még aznap este megcsászároztak és 1 kiló 67 grammal megszületett a kislányom, ez már két éve volt, azóta már nagylány és egészséges, de nem volt egyszerű az elején. Bízom benne, hogy nálad minden rendben lesz:)
üdv
egy két éves kislány anyukája
Örvendek, hogy egézséges a kislány, elhiszem hogy az elején nagyon nehéz lehetett...remélem hogy nem kell én is átéljek egy hasonló helyzetet...dehát ezt előre nem tudhatom.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!