Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Nektek is van...

Kismamik! Nektek is van reggel slájm a torkotokban?

Figyelt kérdés
Mitől lehet ez? Mivel lehet elmulasztani?
2012. márc. 1. 19:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7-es, én csak tippet adtam. Nem mondtam h mindenkinek kötelező a vöröshagyma, az viszont tuti, hogy nekem nem kell trutykót nyelnem a gyomromba, inkább vöröshagymázom.
2012. márc. 2. 23:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Sinupret terhesen is szedhető. Gyógynövényes bogyó, nem kifejezetten köptető, de fellazítja a cuccot, így könnyebb felköhögni.

31 hetes vagyok, kétszer egy hetem volt, amíg tünetmentes voltam. Igaz, nekem poratka allergiám is van, így a nyálkahártyám alapból duzzadtabb, így nekem ez nem csak terhesen probléma...

2012. márc. 15. 10:45
 13/15 A kérdező kommentje:
a homeos bogyók máskor nem segítettek, de lehet kipróbálom....mert már nagyon el vagyok keseredve...engem nagyon zavar ez a reggeli "fél óra" a mosdóban(hogy az egész családnak ezt kell hallgatnia)....de akkor ezek szerint ez megmaradhat a terhességem végéig??? :(
2012. márc. 15. 16:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem segítenek. Nincs bennük hatóanyag. A homeós termékek egy fajta placebók, aki hisz benne, annak előfordul, hogy használ, de még annak sem mindig...

A Sinupretben benne vannak a gyógynövények, nekem is gyógyszertáros ajánlotta. Van csepp is vagy drazsé, én napi hármat szedek drazséból, és másnap már érezni a hatását (tehát nem azonnal).

Amúgy "szerencséd van", hogy csak reggel kell krákognod, sajnos nekem egész nap... :o(

Jobbulást!

32 hkm

2012. márc. 15. 19:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocs, Sinupret, elírtam...
2012. márc. 15. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!