Miért lett ennyire divat az orvosnak súlyos tízezreket adni szülés után?
Itt most természetesen azokra értem, akik NEM fogadtak dokit!
Nekem nincs fogadott dokim, de a terhesgondozásra végig egy doktorhoz járok (magán). És mivel ügyeletes dokinál fogok szülni, így eszembe sem jut majd adni neki, hisz az a dolga, hogy ott legyen, azért kapja a (nem kevés) fizetését. Miért kell még külön pénzelni is őket?
Nah nah azért nem kell túlozni,hogy hálapénz nélkül éhen halnának.
Szerinted őket mennyire érdekli más megengedheti e hogy pénz adjon azért hogy biztonságba és emberszámba véve szüljön? Hol érdekli szegény család akinek talán ételen kellett spórolniuk azért ,hogy az alap emberi jogokat és hozzá illő magatartást megkapja pénz ellenében a kórházba? Ami nevetséges ,mert ez a hivatásuk , a feladatuk.
Én nem adtam.
Terhesgondozásra is sztkba jártam,mindig ugyanahhoz a dokihoz ő is nagyon rendes volt velem.
A 42.héten indítottak 3x tehát 3 napon keresztül ahány orvos volt mind megvizsgált,a 4.nap megcsászároztak.A műtőben volt 2 orvos + egy 3.kezelt utána.Nagyon rendesek voltak velem egy szavam se lehet de akkor az összesnek adhattam volna.A 3.aki utána kezelt ő várta,varratszedés után.De az csak egy dolog hogy várta,én nem adtam.Mert ha adni akartam volna pénzt akkor fogadok egy orvost.Én azt a pénzt a kislányomra költöttem.
9.nek!
Éhen döglenének?Azért ez túlzás nem?
Az én szüleim 67000Ft-ért dolgoznak!Ez hol van a 120000-hez?
És ők nem kapnak +pénzt.Mégse döglenek éhen,ahogy te fogalmaztál.
Nem kell felháborodni. Az éhen döglést valóban nem szószerint értettem,de ahhoz képest ,hogy mennyit kell ügyeni ,éjszakázni,sokszor otthonról hivják be őket (vannak olyan időszakok,amikor bármikor behivják őket-mert egyre kevesebben vannak) ,és nem utolsó sorban,hogy valaki 10-15 évet tanult,ahhoz képest baromi keveset keresnek. A rajtuk lévő felelősségről meg még egy szót sem szóltam..
Ismétlem,én nem vagyok orvos,igazából az eüben senki nincs megbecsülve,én örülnék mitn majom a farkának ha megkeresnék 120 ezret ,de ettől függetlenül ez sem sok pénz. Egy albérletet is alig-alig (budapesten legalábbis) lehet fenntartani ennyiből.
Ezért pontoztatok le?hát kösz. Bocs ,hogy ezt mondom,de miért kell mindig rákontrázni,hogy ki a szegényebb? Sajnálom,hogy anyukád ennyi pénzt keres,de attól még az orvosok sincsenek túlfizetve,sőt. Azért az sem mindegy milyen munkakörben dolgozik valaki,egy gyárban jó örülsz ha megkeresel 90et,de gondolom mérnökként baromira csalódott lennél ha ennyivel szúrnák ki a szemed.
És látom már más is kiforgatta a szavaimat.Mivel én magam is kórházban dolgozok ,pont én erősitettem meg személyes tapasztalatok alapján,hogy sokan elvárják a pénzt és ez taplóság,gusztustalan,nem jó ha bárkit a pénz vezérel nem a gyógyítás.Ezt a viselkedést teljesen elítélem.
Nme tudom ,hogy jött ez ahhoz,hogy ettől függetlenül a legtöbb orvos relative kevés pénzt keres a hálapénz nélkül. A szülész-nőgyógyászoknál baromira megy a jattolás,de pl egy fül orr gégész szerintetek mennyit adnak amiért kipucolja a füledet,meg felszúrja a dobhártyád? Ő abból a pénzből él,amit az állambácsitól kap.És az igenis pofátlanul kevés . Felháboritónak tartom,hogy annyit keresnek mint egy titkárnő.Mindenki munkájára szükség van,de nem mindegy azért mennyit tanult és mennyit dolgozik az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!