Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan aki Március 10. -re...

Van olyan aki Március 10. -re van kiírva vagy a közelében? Hogy érzi magát? Ti is szülnétek már?

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 18:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Március 13-ra vagyok kiírva, de már több szempontból is terhes a terhesség. Szóval most már jöhetne. Nekem semmi jóslóm nincs (1. babával se volt), úgyhogy majd ő is jön, mint derült égből a villámcsapás. Nem bánnám, ha akár ma este lenne. ;-))
2012. márc. 1. 21:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a válaszokat írjatok még jó azért látni hogy ennyien vagyunk már így!!:)) Nekem 3 napja nincsenek kb. jósloim de előtte voltak szóval nem tudom hát én is úgy megyek mint a pingvinek nem tudom rendessen összezárni a lábaim mert nagyon tud fájni a combtövem nyűgös is vagyok már minden bajom van párom azt szeretné ha a hétvégét még átvészelnénk :)) Mondjuk még van pár dolog ami nemsokáig tart de meg kell csinálni hát remélem nekem sem sok van már hátra már nagyon fognám a kezemben a kis picurkát :)) Kinek mije lesz kifia vagy kislánya? Nekünk kisfiunk :)) Dávid lesz a neve. Hát sok sok kitartást kívánok mindenkinek akár mostanában van kiírva valaki akár Áprilisra, Májusra nemsokára úgy is a kezünkben lehet :))
2012. márc. 2. 09:30
 13/19 anonim ***** válasza:

20:09 vagyok!

Nekünk kislány lesz: Szofia Viktória :)

Egyébként a SOTE2-n fogok szülni! Te hol, kedves kérdező?

2012. márc. 2. 10:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én márc. 14-re! Már sok mindennel próbálkoztam, de nem igazán akar jönni. A frontokban bíztunk, de arra sem reagál:) Főzés közben már ugráltam is, de semmi. Párom azt mondja, fussak pár kört a ház körül. Azt azért nem próbálom ki:) 38 hkm.
2012. márc. 2. 14:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Én Baján fogok szülni bár most parázom mert lezárták a korházat szóval jah :/ :( Így most meg azon vagyok hogy jó lenne ha minnél hamarabb feloldanák mert nem lenne jó hogy senki sem tud bejönni hozzám ha arra kerül a sor és féleh nem most lesz hogy feloldják a tilalmat. :/
2012. márc. 2. 18:43
 16/19 anonim ***** válasza:
A mi kórházunk is bezárt. Bejöhet ennek ellenére az apuka szülésre szerinted?(előző)
2012. márc. 3. 12:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem akarlak elkeseríteni de én úgy tudom nem sajnos úgyhogy eléggé gázos a dolog alig várom mér hogy ne legyen tiltás mert én behülyülök ha nem jöhetnek látogatni meg semmi meg biztos hogy anyumnak meg páromnak is nagyon rossz lenne ha nem láthatnának se engem sem a kis picurit :/ Ma vagyok 39 hetes de tök parázok, hogy így jutok be hogy le van zárva :/
2012. márc. 3. 13:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Pécsi klinikán is részleges látogatási tilalom van. Én felhívtam őket, hogy ez a szülésre nézve mit jelent. Azt mondták, apuka szülni jöhet, látogatni csak abban a napi 2 órában, ami engedélyezve van. Bízom benne, hogy mire odakerülünk, nem lesz teljes tilalom. De gondolom, szülni akkor is bejöhet ő is.

Hívjátok fel a kórházat, hogy egyértelmű legyen, mit szabad és mit nem.

2012. márc. 3. 13:44
 19/19 anonim ***** válasza:
12:58-as vagyok. Itt találtam olyan bejegyzést, hogy valaki írta még igaz tavaly, hogy a Szfvári kórházba be lehetett menni apukának tilalom alatt. Remélem akkor idén is. Hétfőn felhívom őket.
2012. márc. 3. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!