12 uh eredménye mennyire lehangoló? Van még esély az egészséges picire?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam 12 hetes uh-on Nt:2,8mm Fl:5,5mm NB is rövidebb. Már két egészséges kisfiút szültem, meghalok ha neki baja lesz.2012. márc. 1. 15:45
11/14 anonim válasza:
A magzatvíz mintavételnek és a chronionbip-nak nagyon magas a vetélési kockázata! Engem is rá akartak beszélni, mert 35 elmúltam a 3. babánál. Nem mentem bele.
13/14 anonim válasza:
Én vagyok a 3. Teljesen átérzem, min mész most keresztül, én anno úgy tudtam meg, hogy rosszak az eredményeim, hogy csütörtökön kaptam egy levelet a genetikai tanácsadóból, hogy következő rendelésen jelenjek meg, mert ilyen és ilyen mérési eredménye lett az AFP-nek. A levélben a Down szindróma kockázatát 95%-ban jelölték meg. Hozzá se kell tennem, következő rendelés jövő héten kedden volt. Bementem azonnal, elhajtottak, mondván, nem véletlenül írták, hogy kedden menjek. 19 hetes terhes voltam, 6 napig voltam otthon az őrület határán, és közben sorjáztak a rokonok,akik megtudták, és egyre azt hajtogatta mindenki, azonnal vetessem el, nem szülhetek beteg babát. Én javaslom neked, Egerből jár ki Dr. Varga Zsolt Mezőkövesdre az egészségügyi központba vizsgálatra, valamint úgy tudom, Miskolcra is, vele vedd fel a kapcsolatot, nekem a második babánál elejétől ő volt az orvosom, mert a kezdetektől problémás terhességem volt. Azt hiszem, 6-7000 Ft-ba kerül nála egy alkalom, de szüléskor nem várja el a pénzt, sőt, nekem úgy kellett hajkurásznom, hogy mégis valamennyit adhassak neki. Éjjel kellett hívni a szülésre is, szinte azonnal ott volt, és 8 napig voltunk a kórházban, minden nap bejött hozzám, volt, hogy többször is, és a babát is mindennap meglátogatta. Csak jót tudok róla mondani, mind orvosilag, mind emberileg.
14/14 A kérdező kommentje:
Ma voltam Debrecenben, a genetikai tanácsadóban, mert Miskolcon nem dolgozott a doki, nagyon rendesek voltak, mindent rendben találtak, de 3 hét múlva vissza kell mennem, hogy ott csinálják meg az AFP-t és uh-ot is. Nagyon megnyugtatóak voltak. A tarkóredő most is 2,8 :-)
2012. márc. 6. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!