Terhesség alatt más érzés az orgazmus?
Figyelt kérdés
És a szex? Leírnátok a tapasztalataitokat? És a korotokat is légszi! Köszi!2012. márc. 1. 15:13
11/13 anonim válasza:
Mikor kiderült a baba, akkor aktívak voltunk, szinte minden nap szeretkeztünk, aztán volt 2-3 hét, mikor abszolút nem kívántam a szexet. Most 31 hetesen is majdnem minden nap együtt vagyunk, az orgazmus nekem ugyanolyan mint előtte, nem másabb. :-)
12/13 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok, első babával 33 hetes. Nekem jobb a szex, mint azelőtt, de mostanra már a nagy has miatt nehéz kivitelezni.
13/13 anonim válasza:
Mi szinte minden nap csináltuk a 36.hétig, akkor mondta az orvos hogy stop. Nem volt másabb, csak annyi, hogy jobban kívántam, mint előtte, de ezzel így vagyok most szülés után is, akármennyire fáradt vagyok (2,5 hós a babu). Aztán a 38.héten már nem bírtuk ki, csináltuk, másnap mentem szülni! 22 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!