Miért követi az orgazmust csipő/égő érzés?
Lehet, hogy hüvelygomba, azt összeszedheted bárhol, érdemes lenne nőgyógyászhoz elmenned.
Vagy, ha óvszerrel védekeztek, lehet, hogy arra a fajtára érzékeny a bőröd.
Bocsánat, gondoltam a Férfiak egészsége rovatból egyértelmű lesz.
31 éves FÉRFI vagyok :)
Nem szeretnék nőgyógyászhoz menni. Bizonyosan furán nézne rám :)
Jaj, bocs, nem figyeltem a lap tetejét, a főoldalon kattintottam, ott meg nem mutatja! XD
A gomba viszont még így is sanszos, és most is azt mondom, hogy menj el dokihoz. És beszélj a barátnőddel is, hogy ő is nézesse meg magát - na, ő már tényleg nőgyógyásszal :-)
Szerintem valamit félreérthettél. Nem a bőrömnek van baja, nincs elváltozás sehol. Gombás fertőzés? Erre nem is gondolnék, mert egyáltalán nem illik a tünet egyik gombás fertőzésre sem.
Amennyiben vizelésnél lenne ez az érzésed, azt mondanád, hogy fel vagy fázva, de vizelésnél nincs, csak közvetlenül orgazmus után kb 1 percen át.
Nem értettem félre semmit. A gombának van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy kívül-belül terjed, nem csak a külső bőrfelületen. Miután bárhol és bármilyen módon össze lehet szedni, a hűség nem védelem ellene, elég, ha elmentek uszodába, vagy nem mosol kezet pisilés előtt, vagy bármi bagatellnek tűnő dolgot műveltek, máris megjelenik.
Nekem ez a tippem, de miután nem vagyok sem bőrgyógyász, sem urológus, sem nőgyógyász, ráadásul még csak nem is látlak, ennyit tudok mondani saját tapasztalatokból kiindulva. Többet és pontosabbat orvos tud mondani.
Nos akkor mondanám a megoldást. Miután megkérdeztem számos hozzáértőt, és hozzá nem értőt a következő két kategóriára oszlottak a válaszadók.
1. Orvospártiak: Urulógushoz kéne menni, mintát vetetni az ondóhólyagomból, a spermámból, azt tenyésztetni, majd antibiotikumos kezelésnek alávetni magam. (Ezt egy urulógus orvos mondta)
2. Nem orvos pártiak: Szintén egy urulógus mondta. Nem kell mindenre antibiotikumot szedni, mert több kért okoz hosszú távon mint hasznot. Azt ajánlotta, ígyak 1-1 csésze Kisvirágú füzike teát reggel éhgyomorra, és este üres gyomorra. Tegyem ezt egy hónapon át.
Mondanom sem kell, hogy a 2. variációt választottam. A többségben lévő nagy-tekintélyű orvosok helyett.
Nos mielőtt a kérdést feltettem már eldöntöttem, hogy alternatív, természetes gyógymódot szeretnék, és nem a modern orvoslást. Rossza tapasztalataim vannak. Rádnéz az orvos 3 méterről, és megmondja mi a bajod, és mit szedjél rá 3*2-t. 2 hét múlva vissza mész, akkor megint rádnéz, és felír egy másik mérget... Persze nem javulsz.
Szóval a hónap eleje óta iszom a teát minden áldott reggel és este.
A 3. héten teljesen megszűntek a panaszok... Azonban még egy hétig iszom a teát.
Tudom ajánlani a hasonló helyzetben lévőknek, vagy azoknak akik felfáztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!