Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mely oldalakon tudok nőgyógyás...

Mely oldalakon tudok nőgyógyásztól kérdezni? Kismama vagyok, és fontos kérdéseim lennének. Lehetőleg olyat szeretnék, hol nem napok, hetek múlva válaszolnak:KÖSZI

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 19:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Anno Hamvas doktor nekem nagyon korrektül és gyorsan válaszolt,és igaza volt.

nem egy nyáladzó tipusú orvos...de nekem nem arra volt szükségem,hanem a véleményére,segitségére...meg is kaptam!

Csak ajánlani tudom!

A kérdésedt világosan,érthetően ,tárgyilagosan tedd fel neki ,hogy tudjon röviden és lényegretörően válaszoni!

Egyébként elolvastam,amit írtál a betegségedről.

A terhességem alatt én is voltam megfázva.

Azt mondta az orvosom,hogy láz esetén algopirint vehetek be...inkább a gyógyszer ,mint a tartósan magas láz!

Nem lesz semmi gond szerintem!

2012. febr. 29. 23:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
2012. febr. 29. 23:12
 13/13 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló köszi a válaszodat.Bízom benne,hogy minden rendben lesz.12-es,Neked is köszi!
2012. márc. 1. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!