A legtöbben miért kislányt akarnak?
Nekem már volt 1 lányom, amikor a 2.-nál kiderült, hogy kisfiú. Csalódott voltam, mert lányt akartam. (de azért úgy ne képzeld, hogy hiszti, stb...).
miért lányt?
-mert 1 lányom már volt, ismerős terepnek tűnt
-az életben nem láttam közelről kisfiút, azt sem tudtam, mit kezdjek vele (hogyan autózok, stb....)
-ráadásul a lányokat jobban megérti az anyjuk, hiszen nők. Egy kislánnyal el lehet menni vásárolni, csajos dolgokat csinálni, ezt ugye a fiúval nemigen, azok inkább az apjukhoz húznak, ha már a szerepeket nézzük.
De most már nem bánom, hogy az lett. Sőt, utána sem sokáig bánkódtam, miután kiderült.
Szia!
Én a férjemmel még össze is kaptam amiatt, hogy én nagyon kisfiut akartam , mikor kiderült, hogy kismama vagyok. Aztán a 12-ik hetei genetikán én annyira kislányosnak láttam, hogy teljesen beleéltem magam, hogy kiscsaj lesz. Aztán mikor kiderült, hogy mégis kisfiu, még rosszul is esett , pedig az elején csakis kisfiut akartam. Végülis mindegy csak egészséges legyen szerintem és a férjem szerint is.
De a barátnőmmel arra jutottunk, mert neki is fia lesz, hogy sokkal jobb, mint egy kislány az élet szempontjábol. Mindketten lombikosok voltunk és arra jutottunk, hogy egy férfinak az élet minden területén könyebb. Nekünk nőknek dolgozni, karriert épiteni, az asztalre kaját teremteni. Tehát reméljük, hogy a fiainknak könyebb lesz mint nekünk. De én azért szeretek nő lenni.
Ugyan, nehogy már emiatt sajnáld a kisfiúkat.....
Én sem igazán tudok olyanról, hogy a "legtöbben kislányt akarnak". És én eddig akárkivel beszéltem ilyen témáról, mindenki hozzátette, hogy a legfontosabb az egészség. Mi kislányt szerettünk volna, az is lett, de ha fiú lett volna sem lett volna semmi probléma. A lényeg az egészség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!