Miért pont most? Hogy hogy?
A lényeg az hogy régóta szeretnénk kisbabát de munka nélkül voltunk hónapokig!
Aztán próbálkozgattunk mikor javult a helyzet de most megbeszéltük hogy kicsit még várunk,mert lakást akarunk cserélni,azt felújítani,és párom is még csak most talált munkát és a fene tudja hogy mennyire biztos vagy mennyire nem!
Én pár ezret keresek havonta szóval mondhatni munkanélküli vagyok!
Erre elkezdtem furán érezni magam,gondoltam a stressz de nem múlt és csináltam egy terhességi tesztet és pozitív lett!
Természetesen eszembe sem jut elvetetni de most mégis miért pont most jött?
Próbálkoztunk egy pár hónapig és akkor nem,akkor hogy hogy épp most mikor megbeszéltük hogy várunk?
Na de most mégis mit csináljak?Szülők tudnak segíteni,babaruhákat is tudnánk szerezni na de ez engem nem nyugtat meg!
Járt így valaki?Hogy oldottátok meg az anyagi részét?Vagy mit csináltatok?
Köszönöm a válaszokat!
Én biztos hogy nem fogok munkát találni mert 3 éve nincs "normális" munkám!Párom is épp hogy talált!
Köszönöm a válaszodat!
Ha megbeszéltétek hogy vártok a babával míg egyenesbe nem vagytok akkor miért nem védekeztetek?
sántít ez nekem!
Hasonló helyzetben voltam illetve picit más.
Nekem sincs már 3 éve munkám, mindíg próbálkoztam önéletrajzokat 1000 fele beadtam, a férjem már akart babát, de én mindíg mondtam h na még várjuk meg hátha hívnak innen-vagy onnan.
Aztán ahogy teltek az évek, sokszor becsaptak munkával kapcsolatban. Hol nem fizettek ki, hol nem jelentettek be stb..
A férjem keresete épp elég volt kettőnknek, de ő azt mondta vállal plussz munkát csak legyen baba végre. Beleegyeztem. Miután teherbe estem természetesen hívtak volna pár helyre dolgozni (köztük álmaim munkahelyére is), de veszélyeztetett terhesként itthon kell maradnom. Közben a férjem külföldre ment ki dolgozni, szóval az anyagi rész tuti rendben lesz!
Szóval hidd el a sors mindíg alakít valamit, és megoldódik a gond!
Gratulálok a babához!!!!!!
Kedves kérdező!
Először is gratulálok!
Az lenne a kérdésem, hogy mikor eldöntöttétek hogy vártok, akkor már védekeztetek? Vagy még mindíg nem?
2, fél éven keresztül nagyon szerettem volna babát lemondtam róla elkezdetem dolgozni nem a babán járt az eszem és hopp teherbe estem! abba hagytam a munkát mert nem éreztem jól magam csak a párom dolgozik megbeszéltük hogy megtudjuk oldani hogy mindene meglegyen a picinek és örülünk hogy lesz hisz erre vártunk! elöször bennem is felmerült hogy miért pont most mikor minden jól megy de hát ez az élet rendje örülni kell az apukának szorgalmasan kell dolgoznia és minden jóra fog fordulni! na meg persze hogy a szülők segítenek igy minden rendben lesz! nagy feladat de ilyen az élet örülni kell hisz van olyan akinek nem sikerül a baba! de akkor mikor akartátok akkor is ilyen helyzetbe voltatok nem? és akkor nem aggódtál hogy mi lesz! hidd el minden jó lesz csak szeressétek egymást! és légy nyugodt mert a babának sem tesz jót ha idegeskedsz!
nagyon sok erőt és boldogságot kívánok!
18hetes kismami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!