Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt "mert" szedni...

Terhesség alatt "mert" szedni valaki fogyókúrás gyógyszert?

Figyelt kérdés
Már lassan a 3. szakaszba érek, és szedek egy ilyen fogyasztó gyógyszert, mert amúgy is elég hajlamos vagyok a hízásra, és már így is fel szedtem elég pluszt. Viszont ettől a készítménytől, olyan hasfájásaim vannak, amik hasonlóak a menstruációs görcsökhöz. Viszont most még első babás vagyok, és félek nem ismerném fel az "igazi " fájdalmakat. A készítmény tájékoztatóján nincs feltüntetve hogy terhesek ne szedjék. Mi lenne a legjobb? Ha abba hagynám? Viszont amióta szedem nem jött fel egy kg sem, előtte pedig - terhesség alatt - 10 kg :(
2012. febr. 29. 09:17
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
Én nem foglak leszidni.A hízásról írnék neked. Van egy nagyon jó barátnőm aki a terhesség alatt 56 kilogrammot szedett fel.Persze nem normális, de ő zabált szó szerint.Ha kellett akkor éjszaka kilógott és mindent kievett a hűtőből. 120 kiló volt már mikor szült, amit egy egész csokitorta lenyelése után történt:)A gyermek teljesen egészséges lett.Ő pedig csupán a mozgással(a gyomrát a mai napig is nagyon szereti)lefogyott.Igaz ehhez kell kitartás. A szülést követő fél év alatt megszabadult a feleslegtől, úgy hogy evett, viszont napi 2-3szor sportolt valamit.Futás, otthoni gép.Szóval ilyen gyógyszert nem hogy babával de baba nélkül se szedjed, mert ezek nem segítenek, maximum az agyad hiszi el azt, hogy segít és a szervezeted erre reagál.(8 hetes kismama)
2012. febr. 29. 15:33
 32/35 anonim ***** válasza:
Szia, olvasod még a fórumot? Egészségesen született a babád?
2012. okt. 30. 10:01
 33/35 A kérdező kommentje:
Igen szoktam olvasni, és nem szedtem ezt a szert, miután ezen elgondolkodtam, mert féltettem a kicsi egészségét. Ő egészségesen született, viszont túlhordtam, ezért császárral szültem.
2012. okt. 30. 19:23
 34/35 anonim ***** válasza:
Köszi a választ, gratulálok a babához. Jól tetted, hogy nem szedted (tovább)a szert.
2012. nov. 12. 08:52
 35/35 anonim ***** válasza:
ÉS végül hány kilóval szültél,mikor született meg a baba és most mennyi vagy?
2012. nov. 13. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!