Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt "mert" szedni...

Terhesség alatt "mert" szedni valaki fogyókúrás gyógyszert?

Figyelt kérdés
Már lassan a 3. szakaszba érek, és szedek egy ilyen fogyasztó gyógyszert, mert amúgy is elég hajlamos vagyok a hízásra, és már így is fel szedtem elég pluszt. Viszont ettől a készítménytől, olyan hasfájásaim vannak, amik hasonlóak a menstruációs görcsökhöz. Viszont most még első babás vagyok, és félek nem ismerném fel az "igazi " fájdalmakat. A készítmény tájékoztatóján nincs feltüntetve hogy terhesek ne szedjék. Mi lenne a legjobb? Ha abba hagynám? Viszont amióta szedem nem jött fel egy kg sem, előtte pedig - terhesség alatt - 10 kg :(
2012. febr. 29. 09:17
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Jó rendben. Nem régóta kezdtem el szedni ezt a készítményt - nagyjából 2 hete - és ez ilyen kínai gyógytea keverékekből van összeállítva. Múlt héten voltunk Uh-n és ott minden rendben volt. Én is szeretném hogy egészséges legyen a babám, viszont nem szeretném elveszíteni a páromat sem azzal hogy "terhesség miatt" felszedtem 16-18 kg-t és utána már nem fog lemenni...De igazat adok azoknak akik leszidtak, nem arról van szó, viszont alapból 73 kg-val kezdtem el és most vagyok a 28 hónapban és már 85 kg vagyok.
2012. febr. 29. 09:44
 12/35 A kérdező kommentje:
28 hétben *
2012. febr. 29. 09:46
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

akkor ne egyél annyit.

a párodbiztos elveszíted, ha a gyerek agykárosodással születik.

A teakeverékek erős vízhajtók, a gyereknek se magzatvize nem lesz elég, se tápanyag nem lesz amit megkapjon,mert te szépen kimostálmindent. Teljesen felborula K háztartásod...stb.gondolkozz már. Menj úszni naponta kétszer és egyél csak húst és zöldséget.

2012. febr. 29. 09:49
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Mit vártál? Hogy majd itt megsimogatják a fejed, hogy ügyes vagy?!

Terhesség alatt megváltozik a test, igen, szerintem azért ezt illik elfogadni és miután nem szoptatsz és nem veszélyezteted a gyereket lehet a saját testeddel foglalkozni. Utána már úgy gyötörheted magad, ahogy akarod, nem fog senki leszidni... De röhejes, hogy egyáltalán ez felmerül valakiben...

2012. febr. 29. 09:59
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Olyan embernek nem szülnék gyereket aki néhány plusz kilóért elhagy engem is és a gyerekét is. És szerintem az apák többsége nem is ilyen, ezzel csak takarózol.

A szellemi fogyatékosság pedig nem látszik az ultrahangon.

Tényleg, az apuka mit szól, hogy veszélyezteted gyerekét?

2012. febr. 29. 10:12
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
AZONNAL! hagyd abba az ivását/szedését!!! Sosem írok ilyet, de ez nagyon nem jó így, mindenképp állj le vele.
2012. febr. 29. 10:13
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Jééééézus!!!! Segííííííííííííííts!!! Eldobom az agyam!!

Hogy lehetsz ennyire H Ü L Y E ??????????????????????????

2012. febr. 29. 10:14
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Beteg lehet a gyereked, és te azzal vagy elfoglalva, hogy mennyire tetszel a párodnak?? ÉN 29 kg-ot hiztam terhesség alatt, pedig odsfigyeltem mindenre, mégsem jutott egyszer sem eszembe, hogy fogyókúrázzak terhesség alatt!!! Ahogy felszedtem, ugy szépen SZÜLÉS UTÁN le is ment!

NE SZEDD mert ártasz vele a babának, nem értem miért ilyen felelőtlenek egyes emberek! El kellett volna dönteni, mi a fontos, a gyereked, vagy az alakod??!!

2012. febr. 29. 10:20
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Igazából csak a babát sajnálom!! Téged nem, mert ha annyira hü..e vagy, hogy magadtól nem jut el a tudatodig, hogy terhesség alatt NE szedj ilyeneket, akkor sajnálatra méltó SE vagy!! Én 76 kg-mal kezdtem és 95-el zártam a terhességem, de a legfontosabb az volt, hogy a Babám egészséges legyen! Jézusom, komolyan mondom nem jutok szavakhoz..amit irnék szivesen, azt azért nem irom, mert csak magamat idegesitem vele!
2012. febr. 29. 10:24
 20/35 A kérdező kommentje:
Igazatok van azzal kapcsolatban hogy felelőtlenség hogy "magamra gondolok" és az alakomra. Nem is szeretnék ezzel szemben védekezni. Aláírom. És beláttam amit írtatok. De egy nagyon picit talán bele gondolhatnátok abba hogy nem könnyű hogy már annyit felszedtem amennyi egy terhességre elég. És ezt már az orvos mondta. Igaz nem mondta hogy szedjek ilyen készítményt. Csak annyit hogy figyeljek oda. De hisz már így is oda figyelek az étrendemre is. Jó lényegtelen. Igazatok van. Köszönöm hogy felnyitottátok a szemem.
2012. febr. 29. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!