Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt "mert" szedni...

Terhesség alatt "mert" szedni valaki fogyókúrás gyógyszert?

Figyelt kérdés
Már lassan a 3. szakaszba érek, és szedek egy ilyen fogyasztó gyógyszert, mert amúgy is elég hajlamos vagyok a hízásra, és már így is fel szedtem elég pluszt. Viszont ettől a készítménytől, olyan hasfájásaim vannak, amik hasonlóak a menstruációs görcsökhöz. Viszont most még első babás vagyok, és félek nem ismerném fel az "igazi " fájdalmakat. A készítmény tájékoztatóján nincs feltüntetve hogy terhesek ne szedjék. Mi lenne a legjobb? Ha abba hagynám? Viszont amióta szedem nem jött fel egy kg sem, előtte pedig - terhesség alatt - 10 kg :(
2012. febr. 29. 09:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Lényeg, hogy rájöttél!

NE igy figyelj oda. De hiába is, mert én is nagyon odafigyeltem, és 29 kg-ot felszedtem, ilyen a genetikám! :) Majd lemegy, első sorban a babádra gondolj!!!

2012. febr. 29. 10:36
 22/35 A kérdező kommentje:
Szeretem már most a babánkat. Nem szeretnék neki ártani. Csak már tényleg nem tudtam mihez forduljak hogy ne hízzak tovább. De igaz hogy ez meg ilyen áron nem megoldás.
2012. febr. 29. 10:41
 23/35 anonim ***** válasza:

Eszembe sem jutna ilyen butaság, hogy a terhesség alatt ilyen mérgeket egyek! Még a vitaminokat is kérdőre vonom és csak azt szedem amit szigorúan az orvos írt elő!

Én nagyon a természetesség párti vagyok...szóval én nagyon elítélem az ilyesmit!!! FŐLEG ÁLDOTT ÁLLAPOTBAN!

Örülök ha a baba a pocakomban ép és egészséges, nem hogy még ilyen vackokkal mérgezzem!!! Szerintem ezt érdemes alaposan fontolóra venni! Szerintem nagyon felelőtlen vagy!!! Ha meg már egyébként is szedted azt a sz.rt akkor legalább kérdezted volna meg az orvost hogy Ő mit javasol...Persze bizonyára Ő is ugyan azt mondaná mint itt sokan mások!!!

Üdv, 9hetes kismami

2012. febr. 29. 11:04
 24/35 anonim ***** válasza:

Te nem vagy normális.

A fogyókúrás teákban vizhajtó van,nem lesz elég magzatvized,károsodik a baba,és az uh-n csak az látszik ha nincs fél keze,az nem hogy agyilag károsodott.

Ennyit ér neked hogy pár kilóval több vagy kevesebb vagy?

73 kilóval amugysem voltál nádszálvékony,akkormeg?

Én 55kilóval kezdtem,85-el szültem,1 év alatt lettem 60,párom imád,a csikjaimat ő maszirozta naponta hogy elhalványuljanak.

Ha felmerült volna bennem hogy elhagy mert hizok terhesség alatt,nem is tervezek vele babát.

2012. febr. 29. 11:08
 25/35 anonim ***** válasza:
Már nem akarlak bántani, mert "kaptál" eleget. Mellesleg jogosan! De kíváncsi lennék, hogy milyen pá az ilyen, hogy azon kell aggódnod, hogy ha majd többet hízol a kelleténél (az ő gyerekével), akkor elhagy! Az én férjem tuti, hogy még 100kg-osan is arról biztosítana, hogy mennyire szeret, tetszem neki és hogy most a baba az első. Majd szépen lefogysz a szoptatás után. Akkor már szedhetsz fogyi szereket, ha abban látod a megoldást.
2012. febr. 29. 11:14
 26/35 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, csak a te saját kommentjeidet.

A véleményem:

- ha a párod elhagy, nem azért fog, mert meghízol, ez csak kifogás lesz

- 5 hónapos a babám, 2 hónapja edzek heti 3x1 órát, egy cseppel sem kevesebb a tejem; bónuszként a férjem sokkal többet foglalkozik a babával akkor is, ha én otthon vagyok, mert rájött, hogy ez nem feladat hanem jutalom

- ha a párodnak fontosabb az alakod, mint a baba egészsége, akkor nem "apa"; ha neked fontosabb a párod, mint a babád egészsége, te nem vagy "anya"

Én nem vagyok parázós, a terhességem alatt és most szoptatás közben is iszok napi 1 kávét, néha kólát, eszek amit kívánok. De ilyen meg sem fordulna a fejemben.

És hogy biztassalak: 16 kilót híztam a terhességem alatt, ebből 11 lement mire hazajöttem a kórházból (3220 grammal született a lányom), újabb 4 a kezdeti stressz és a szoptatás miatt. Vagyis két hónappal szülés után 1 kg "felesleg" volt rajtam.

Hagyd abba a "csodaszert" és örülj a babádnak :-)

2012. febr. 29. 11:15
 27/35 anonim ***** válasza:

11:15-ös vagyok:

terhesség alatt is lehet tornászni, én is jártam terhestornára.

2012. febr. 29. 11:16
 28/35 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a kommentet, mégha fájt is, de igazatok van. Párom sosem mondta hogy elhagyna ha emiatt meghíznék. Nagyon szeretem és szerintem ő is. Ez az én hülyeségem hogy félek hogy elhagyna. Sajnos a munkája miatt nagyon keveset lehet velünk. Akárhogy is szembe kell néznem azzal hogy elfogok hízni és semmiképp nem szeretném hogy a babának baja legyen miattam.
2012. febr. 29. 12:25
 29/35 anonim ***** válasza:
Ne törj le. Szépen abbahagyod a fogyigyógyszert, elmész töredelmesen a dokihoz, hogy minden rendben maradt-e. Utána figyelsz, hogy kevés krumplit, rizst, pékárut és cukrosat egyél és hogy sétálj napi fél-1 órát meg terhesstornázz tovább. Amint lejárt a gyermekágy és lesz hozzá erőd szülés után, nekiállhatsz, hogy te legyél a legkarcsúbb anyuka.
2012. febr. 29. 12:55
 30/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2012. febr. 29. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!