Terhesség alatt "mert" szedni valaki fogyókúrás gyógyszert?
Lényeg, hogy rájöttél!
NE igy figyelj oda. De hiába is, mert én is nagyon odafigyeltem, és 29 kg-ot felszedtem, ilyen a genetikám! :) Majd lemegy, első sorban a babádra gondolj!!!
Eszembe sem jutna ilyen butaság, hogy a terhesség alatt ilyen mérgeket egyek! Még a vitaminokat is kérdőre vonom és csak azt szedem amit szigorúan az orvos írt elő!
Én nagyon a természetesség párti vagyok...szóval én nagyon elítélem az ilyesmit!!! FŐLEG ÁLDOTT ÁLLAPOTBAN!
Örülök ha a baba a pocakomban ép és egészséges, nem hogy még ilyen vackokkal mérgezzem!!! Szerintem ezt érdemes alaposan fontolóra venni! Szerintem nagyon felelőtlen vagy!!! Ha meg már egyébként is szedted azt a sz.rt akkor legalább kérdezted volna meg az orvost hogy Ő mit javasol...Persze bizonyára Ő is ugyan azt mondaná mint itt sokan mások!!!
Üdv, 9hetes kismami
Te nem vagy normális.
A fogyókúrás teákban vizhajtó van,nem lesz elég magzatvized,károsodik a baba,és az uh-n csak az látszik ha nincs fél keze,az nem hogy agyilag károsodott.
Ennyit ér neked hogy pár kilóval több vagy kevesebb vagy?
73 kilóval amugysem voltál nádszálvékony,akkormeg?
Én 55kilóval kezdtem,85-el szültem,1 év alatt lettem 60,párom imád,a csikjaimat ő maszirozta naponta hogy elhalványuljanak.
Ha felmerült volna bennem hogy elhagy mert hizok terhesség alatt,nem is tervezek vele babát.
Nem olvastam el a válaszokat, csak a te saját kommentjeidet.
A véleményem:
- ha a párod elhagy, nem azért fog, mert meghízol, ez csak kifogás lesz
- 5 hónapos a babám, 2 hónapja edzek heti 3x1 órát, egy cseppel sem kevesebb a tejem; bónuszként a férjem sokkal többet foglalkozik a babával akkor is, ha én otthon vagyok, mert rájött, hogy ez nem feladat hanem jutalom
- ha a párodnak fontosabb az alakod, mint a baba egészsége, akkor nem "apa"; ha neked fontosabb a párod, mint a babád egészsége, te nem vagy "anya"
Én nem vagyok parázós, a terhességem alatt és most szoptatás közben is iszok napi 1 kávét, néha kólát, eszek amit kívánok. De ilyen meg sem fordulna a fejemben.
És hogy biztassalak: 16 kilót híztam a terhességem alatt, ebből 11 lement mire hazajöttem a kórházból (3220 grammal született a lányom), újabb 4 a kezdeti stressz és a szoptatás miatt. Vagyis két hónappal szülés után 1 kg "felesleg" volt rajtam.
Hagyd abba a "csodaszert" és örülj a babádnak :-)
11:15-ös vagyok:
terhesség alatt is lehet tornászni, én is jártam terhestornára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!