Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Folt a tisztaságimon lehet a...

Folt a tisztaságimon lehet a tegnap esti szextől?

Figyelt kérdés
(1x egy pici folt és 1x egy 2cm csík)
2012. febr. 28. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,lehet. Terhesség alatt a nyálkahártya sokkal érzékenyebb, így szeretkezés után, ill az az utáni napon előfordulhat rózsaszín folyás. Orvoshoz akkor kell menni, hogyha élénkpiros vérzés van, ami nagyobb mennyiségű. Nagyobb mennyiség mondjuk a tenyérnyi.
2012. febr. 28. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha rózsaszín folyás van nem gond,nincs hatása a terhességre. Az sem gond még, ha pici pirosas nyálkás.
2012. febr. 28. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem az 10 hetesen volt kis pecsételésem mikor dolgoztam és éreztem hogy elfáradtam megerőltető volt a munka és nem lett semmi gond most 18 hetes vagyok és azóta nem dolgozok már és nem jelentkezett ilyen probléma!

Lehet túl hevesek voltatok kicsit ovatosabban csináljátok és akkor tánha nem lesz probléma! ha pedig igen akkor sztem kérdezd meg a dokit! nehogy baj legyen!

2012. febr. 28. 10:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszokat.Nem piros,inkább halvány barna és tényleg alig volt.
2012. febr. 28. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!