Mindjárt megszületik, és még mindig nincs neve! Másnál is volt ilyen?
Kislánykorom óta az Anna a kedvenc lánynevem. A férjemnek ugyan más tetszett, de látta, mennyire szeretném, így belement, hogy így hívják a kislányunkat.
Ahogy azonban telik az idő, egyre idegenebbnek érzem ezt a nevet, és úgy érzem, ezt a babát nem Annának hívják. Tiszta hülyeség, mert az lesz a neve, amit mi adunk neki, de akkor is... Talán az is benne van, hogy a párom nem igazán szeretné (bár soha nem érezteti), a neki tetszővel viszont az a bajom, egy iszonyatosan idióta volt osztálytársamra emlékeztet.
Szóval itt állunk, a gyerek mindjárt itt van, neve meg nincs. Volt ilyen másnál is?
nagyon szép név az ANNA
-ez csak az izgalom, ami ezen vezetődik le, nyugi..
(azért legyen fiú név is -vagy 100% biztos??)
nem lehet 2. névnek a párodnak tetsző? (nem kell 1 emlék miatt leírni egy nevet:)
Szia!
Anyukám mesélte, h végig úgy volt, h Diána leszek, aztán mikor megszülettem és meglátott, azt mondta, hogy Viktória legyen a nevem! :)
Hát... szerintem jól döntött, mert a Viktória jobban áll nekem, el sem tudnám képzelni magam Dia ként! Szerintem ha nem érzed az Annát biztosnak, akkor várd meg míg kibújik és dönts úgy! (Egyébként nagyon szép név az Anna)! :)
Én 35. hetes kismama vagyok. Kb. a 25. héten eldöntöttük, hogy mi legyen a neve. Múlt héten mondtam a férjemnek, hogy bár mindkettőnknek nagyon tetszik a név, de én nem érzem azt, hogy ez ő lenne. Így múlt héten döntöttük el véglegesen, hogy mi lesz a neve.
Rokonék úgy mentek a szülőszobára, hogy három fiúnév volt a tarsolyukban, ott döntötték el, hogy mi legyen a neve.
Nálunk videofelvétel bizonyítja, hogy a Kisfiam már a mellkasomon kuksolt, amikor elcsigázva megkérdeztem Tőle, hogy "na, mi legyen a neved"?
Aztán lett neki neve, persze :-)
Utolsó, de aranyos:)
Könnybe lábadt a szemem:)
Nekünk félidőig problémás volt, én Simont akartam, a férjem Bencét.
Aztán az utolsó vita hevében dobtam egy nevet, h Keve, és megfenyegettem, h úgyis én mondom be anevet, így Keve lesz.
Ezen jót nevettünk, aztán másnap mindketten úgy éreztük, h ez tökéletes név:)
Ez is lett a neve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!