Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha este/éjjel "hagy" a baba...

Ha este/éjjel "hagy" a baba aludni, akkor valószínű, hogy ha megszületik hamar átalussza az éjszakát?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém hagyott aludni, születés után is "respektálja" az éjszakát, de többször felkel szopizni.
2012. febr. 20. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze hozzá, hogy mit csinál éjjel és nappal. Kint teljesen más ingerek érik mint a pocakban.
2012. febr. 20. 20:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem milyen ingerekre gondolsz éjjel kedves 2.válaszoló?
2012. febr. 20. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom mindig hagyott aludni éjjel mikor a pocakomban volt.Már 23 hónapos de még egyszer felkel éjjel/hajnalban változó.
2012. febr. 20. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiam mindig diszkózott a pocakban éjszaka. Akár órákig is. Idekint 6 hetes kora óta nem kel éjszaka. 11 hónapos most
2012. febr. 20. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Hogy-hogy milyen ingerekre! Hát a külvilág ingereire!

A pocakban ezt szűrve kapja, kint meg nem!

2012. febr. 21. 10:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs összefüggés. Most 7 hónapos, és eddig 1 éjszakát tudtam/tudtunk átaludnni.
2012. febr. 21. 11:13
 8/9 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Benti ingerek: sötét, vízben van, hallja a szívedet, a tüdődet, az ereidet, a létezésedet.

Kinti ingerek: szerencsétlen babát ha akarja ha nem fürdetik, pelenkázzák, küzdenie kell az evésért, utána emésztési gondokkal küzd, aludnia kell, álmos, sokan bámulnak a kis pofijába, hideg van, meleg van, öltöztetik, stb stb stb

Elég egyértelmű, hogy semmi köze hozzá, hogy bent milyen egy baba, mint amilyen kint lesz.

De természetesen drukkolok neked, hogy éjjel aludjon majd a babád. Jó babavárást és könnyű szülést.

2012. febr. 21. 12:41
 9/9 anonim válasza:
Szerintem ő is alszik éjjel , legalábbis nagyrészt hiszen nehezen alszik valaki úgy hogy te egésznap ugrálsz és ő benned van.
2012. febr. 29. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!