Ciszta elsö trimeszterben?
Nekem volt korábban is, meg a terhesség alatt is utána.
Egy ideig rajta volt az ultrahangon, aztán ahogy nőtt a gyerkőc egyszer nagyon erős alhasi fájdalmaim lettek, ami utána el is múlt. A következő ultrahangon nem volt a ciszta...
Amúgy nekem most megint van egy (bár most nem vagyok terhes), nemsokára megyek vissza a dokihoz, hogy megbeszéljük a sorsát...
De nem kell aggódni, ez nem egy halálos betegség, olyan mint egy vízhólyag, csak ez nem a sarkadon van, hanem
a testedben. A gyereknek semmi baja nem lesz.. neked se.
Nagyon gyakori, nekem is volt, a sárgatest is látszódhat cisztaként. Legtöbbször max. a 14. hétre felszívódik, semmit nem jelent!
29 hkm
Hasonlóképpen jártam csak nekem a ciszta nagyobb volt mint a baba. A dokim összehívott egy pár orvost, hogy kikérje a véleményüket. 9 hetes voltam mikor az UH-s közölte, hogy ha leszívták volna elvesztettem volna a babámat mert az sárgatest, csak kicsit nagyobb az átlagnál. Amúgy nem okoz semmi gondot a ciszta. Felszívódik magától az esetek túlnyomó részében.
Boldog babavárást!
24 heteske
sziasztok. Nekem is cisztát találtak a 4. héten.
Barnáztam egy kicsit.
Nektek is volt barnázás? pihennetek kellett? nagyon félek én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!