Az elsonel fiut szeretunk volna kb 28 hetesn monta a doki hogy tuti fiu!!!A masodiknal lanyt szeretunk volna inkabb de 16 hetesen monta a doki hogy fiu azota 26 hetes vagyok es mi is latuk mar a kukacat.A hasam is ugyan olyan formaju mint az elsovel hegyes!!!A masodiknal bisztosra vetem hogy lanyt varok de megsem!!!Mostmar orulok hogy fiu es szerintem mindegy csak egeseges legyen!!!
2012. febr. 27. 13:47
12/19 A kérdező kommentje:
Természetesen nekünk is az a lényeg hogy egészséges legyen, bármi is lesz biztos sok örömet okoz majd Nekünk! :)
2012. febr. 27. 13:49
13/19 anonim válasza:
16 hetesen tudtuk meg, tuti biztos voltam benne, hogy fiú. Lány lett. :))
29 hkm
2012. febr. 27. 14:05
14/19 anonim válasza:
Mindkét lányomnál a 12. heti UH-on lányt tippeltek, a 19-20. hetin meg egyértelműen látható volt. (egyik még pocakban van)
Nekem nem volt megérzésem, de iszonyatosan csajokat akartam, nem tudom, miért.
2012. febr. 27. 14:54
15/19 anonim válasza:
Elsőnél csak lányt tudtam elképzelni és azt is éreztem, fiú lett:)
Most a másodiknál csak fiút tudtam már elképzelni, erre fel kislányka:))
2012. febr. 27. 15:04
16/19 anonim válasza:
Én tudtam, hogy kisfiu lesz, mert csak egyszer voltunk együtt abban a ciklusban és a végefelé. Az is lett. 16-ik héten mondta az orvosom. És még mindig az. 37+3 hetes kismami.
2012. febr. 27. 15:18
17/19 anonim válasza:
a lányomnál 21.ik héten tudtam meg,hogy csajszi(előtte megálmodtam)
pocaklakónál 20ik héten mutatta meg magát,hogy kisfiú(előtte szintén megálmodtam)
2012. febr. 27. 16:22
18/19 anonim válasza:
18. heti uh-n lányt mondott a doki, azóta is minden uh-n lányt mond, úgyhogy val.szeg lány lesz, de örültem volna egy kisfiúnak, mert rengeteg a lány a családban.
Amúgy valahol sejtettem, hogy lány lesz, mert ovu előtt 2 nappal voltunk együtt és statisztikailag állítólag ilyenkor nagyobb az esély lányra.
2012. febr. 27. 21:36
19/19 anonim válasza:
én az első babánál már amikor kiderült lánynak éreztem, aztán a 12 hetes uh-n azt mondta a doki, hogy valszeg kislány és a 16. héten tutira mondta, kislány lett. :) 2. babóval most vagyok 12 hetes kisfiút mondott a doki a mai uh alaján, meg is mutatta a kukacát... :) az előző tapasztalatom alapján én hitelt adok neki, most nem volt olyan igazi megérzésem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!