Mas is be van panikolva? Most attol felek, hogy az UH-on mindig minden rendben legyen, aztan meg ha megszulok, mi lesz honnan tudom majd, hogy miert sir, mikor kell etetni, hova rohanjak ha beteg lenne?
ne felj :) ezzel mindenki igy van :) en kb 3 het utan tudtam, hogy mikor miert sir a baba., te is meg fogod tanulni, addig meg nem tudsz mast csinalni, ha nagyon sir megprobalod megetetni, cicre tenni, büfiztetni, tisztaba tenni, ha semmi nem jött be, akkor marad a hasfajas, tornaztatod egy kicsit.
Ki fogsz borulni, mert fog sirni, olyankor sirsz vele valoszinüleg, kiviszed setalni, ringatod, odaadod egy kicsit apanak.
El fogsz faradni, eleinte aludj akkor, amikor a baba alszik, ne erdekeljen, ha uszik a haztartas, aztan aludj csak delutan, delelött intezd a dolgaidat, utana mar ugyis beleedzödsz, ha nagyon elfarasz alszol vele (mi negyedik napja fel 6-kor kelünk, tegnap delutan aludtam vele).
Este legyen apae, ha megoldhat fel-egy orara, az sokat segit :) hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Szia! Ha az megvígasztal én is izgulok, meg szerintem rajtunk kívül sok ezer kismama, de gondolj bele, (és ez engem megnyugtat), hogy más is kezdte úgy, hogy fogalma nem volt, h mit kell csinálni egy picivel. Nekem sem volt a kezemben pici baba, csak mostanában a barátnőmé. Én hiszem azt ha más is tudja, aki tapasztalatlan, akkor mi is fogjuk tudni, bele fogunk jönni. Én elolvastam a Suttogó I. c. könyvet, szeritnem nagyon jó, most fogom mégegyszer átnézni belőle a fontosabb részeket, h több praktika legyen a kezemben :) Ha nem vagy könyvellenes, akkor én ezt ajánlani tudom neked, persze nem mindent úgy fogok csinálni, ahogy oda van írva, hagyatkozni fogok a megérzéseimre is, de szerintem "útravalónak" nagyon jó, főleg nekünk, kezdőknek! Sok szerencsét, boldog babavárást!
Üdv.: 26 hetes kisfiús pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!