Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítséééééég! Nem lesz baj,...

Segítséééééég! Nem lesz baj, ugye? Mit okozhat a gyógyszer, vagy a láz?

Figyelt kérdés
8+4 hetes vagyok,a kiscsoportos fiam hazahozott az oviból valami kórságot,még szerdán.Szombatra én is elkaptam.Sajnos hőemelkedésem lett-a maximum 38 volt-de az kb. 10 percig,mert hűtő fürdőztem,illetve vettem be Panadolt(felhívtama dokimat,és Ő mondta,hogy nyugodtan vegyem be,max. 3 db-ot/nap).Nem vérzek nem görcsölök,és ma már "csak" 37.6-ig ment fel,és 1 db Panadolt vettem be.
2012. febr. 26. 12:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igazad van.Azt hiszem lehiggadok.A parámmal segíteni nem segítek,ráadásul én laikus vagyok,remélem a dokik(is) megnyugtatnak.
2012. febr. 26. 18:09
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Megint első vagyok.Tegyétek le a 4 évest aludni, egyél egy kis pop corn-t és nézzetek meg a pároddal egy jó kis filmet, ami kikapcsol és tudsz nevetni, az használ:D

Holnap meg néz meg 4 éveseddel egy jó kis mesét, amit ő is szeret meg te is, így is tudsz pihenni, és az is kikapcsol:)

2012. febr. 26. 18:24
 13/20 A kérdező kommentje:
Annyira aranyos vagy,nem akarsz a házi ápolóm lenni?Őszintén mondom,nagyon megnyugtatsz.
2012. febr. 26. 18:38
 14/20 anonim ***** válasza:
79%
Hát ha pár jó szó megnyugtat, akkor nagyon szívesen:))Mivel felsőbb képzettségem nincs e téren:)csak írj ha van valami:D
2012. febr. 27. 07:47
 15/20 A kérdező kommentje:
Képzeld hajnalban 39.1 volt.Se a Panadol,se a priznic nem használt,így bevettem egy Algopyrint.Előtte persze sms-t írtam a dokim asszisztensének,és mondta,hogy nyugodtan vegyem be.Azóta 37.1.Bízom benne,hogy semmi gondot nem okozott.Ma beszéltem a biológussal-megyek CVS-re,és az időpontot beszéltük le-és azt mondta a hosszan tartó magas láz okozhat vetélést.Remélem minden rendben lesz.
2012. febr. 27. 11:31
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

Figyelj, ha ennyire kitartóan lázas vagy, lehet, hogy antibiotikum kéne, ehhez viszont doki kell. Nem tudsz elmenni a nőgyógyászodhoz?

Azt pedig már most írom, hogy nyugi, antibiotikumot LEHET szedni terhesen (én kb. 3 félét szedtem), nem magzatkárosító!

Beszélj orvossal mindenképpen!

Jobbulás, vigyázz Magadra!

2012. febr. 27. 12:07
 17/20 A kérdező kommentje:
Most,hogy pihenek,és meg se mozdulok,37.Holnap megyek a körzetihez(fix időpontra),a belgyógyászati vizsgálat miatt.Ráadásul ő belgyógyász.Mindenképpen beszélek vele.
2012. febr. 27. 12:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Megint első

Az jó, hogy most legalább nincs láz...amúgy én is úgy tudom, hogy a tartós(tehát napokon keresztül) maga láz(38.5 fölött tartósan)okoz bajt, szóval biztos minden rendben lesz!

Holnap a doki majd biztos megmondja mi legyen, addig is pihizz amennyit tudsz:)

Ja és csak pozitív gondolatok!!!Mondd a picurnak a pociba,hogy minden rendben, nem kell aggódni, anya jól lesz és hogy neki sem lesz semmi baja!!!

Sokat segít, ha ilyeneket mondogatsz:))

2012. febr. 27. 12:39
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen,"győzködöm" őt,hogy tartson ki,nem lesz semmi gond.
2012. febr. 27. 12:43
 20/20 A kérdező kommentje:
Most hozott haza a férjem a körzetitől(felhívtam,hogy lenne-e mára időpont a holnapi helyett,mert vacakul vagyok nagyon).Kaptam antibiotikumot-baromira sípol a tüdőm-,és mondta,hogy a Stodalt igyam továbbra is.Eléggé megnyugodtam.Megnézte a nagy könyvét,hogy nehogy véletlen olyat adjon,amit nem lehet.Remélem rendbe jövök,és a baba is rendben van!
2012. febr. 27. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!