Mit tehetnék hogy ne kapjam el? Lent!
Párom hugát kihozták (ilyen dilis otthonbol) azt tök beteg már nekem fáj a gyomrom annyira köhög. Éjjel még hányt is elvileg bár én nem hallottam (még szerencse) tuti én is mentem volna mellé hányni. Párom apja nem képes még vissza vinni a dilisotthonba :S . Ja és nem rakja a szája elé a kezét. Már az egész házat végig köhögte. Párom már nagyon csunyán összaveszett az apjával, de semmi hatása sem volt.
26hkm
Szia!
Hát ez elég nehéz így eleve nem kelet volna kihoznia a párod apjának ha ennyire beteg ennyi esze lehetett volna. Agyatok rá maszkot szellőztetés.És minél hamarabb vigyék vissza
Vagy esetleg nem tudsz átmenni a szüleidhez addig?
32hkm
4es köszi az oktatást de nem kértem az más hogyha az én gyerekem lesz beteg én elvinném dokihoz.
Köszönöm a normális válaszokat
Olyan, hogy dilis otthon, olyan nincs! Ha jól értem a szülei hazavitték a kislányukat pár napra, aki beteg és neked ez a problémád. Mivel a kislány van otthon, Te pedig odaköltöztél, és téged idegesít a köhögés javaslom költözzél el, és akkor minden rendben lesz.
Komolyan mondom hihetetlen. Amúgy a maszk tényleg jó megoldás, meg a füldugó, és akkor tuti nem fog semmi zavarni. Bár ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!