Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2-3érettségü, enyhén meszesede...

2-3érettségü, enyhén meszesedett a méhlepényem.32hetes vagyok. Ez mit jelent pontosan, lehet baj belőle?

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ok, hétfőn jelentkezem!
2012. febr. 25. 14:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia! Tegnap voltam uh-on, akkor 2460g-nak mérték, és azt mondták tényleg pici, de nem kórosan. Ma a kórházban 2640g-nak, és azt mondták nem is kicsi, de elvileg ma jobban látták, mert tegnap nagyon ficánkolt, ma pedig aludt. Az NST is rendben volt, így hazajöhettem, de minden héten mennem kell uh-ra, és NST-re.

Ti, hogy vagytok?

2012. febr. 28. 13:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Szia! Örülök,hogy semmi komoly gond nincs nálatok. :) Én is ma voltam egy másik dokinál,aki azt mondta minden rendben van,kicsit kisebb az átlagnál de nem vészes. Ja,és a méretek is nagyobbak 5cm-el nagyobb az FL is, 4CM-el a BPD. Azt mondták ez a gép pontosabb. Súlyát is kb. 1774grammnak. A lepényre 1-2érettséget írtak,de egyenlőre ez nem gond. Szóval sokkal nyugodtabb vagyok,elég hosszú volt ez a hétvége már mindenre gondoltam.
2012. febr. 28. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Na de jó! Hát péntek óta én se voltam magamnál, remélem mostmár minden ok lesz. Mostantól minden kedden mennem kell uh-ra, és NST-re, és a mozgásokat kell nagyon figyelnem. Ha van valami szólj ám! Pihenj sokat, és most már nyugalom!:-)
2012. febr. 28. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!