2-3érettségü, enyhén meszesedett a méhlepényem.32hetes vagyok. Ez mit jelent pontosan, lehet baj belőle?
Az én méhlepényem is ilyen érettségű volt a 32 héten. A doki meg volt róla győződve, h dohányzom, és eltitkolom.
A 41+1 héten indították a szülést, és teljesen egészséges kisfiam született.
Szia! Nekem a magzatvizem kevés, a súly is kicsi és az AC értéke is el van maradva 2 héttel. Kedden megyek uh-ra és be is fektetnek a kórházba. Nekem 33 hetesen 1700g volt a baba, 34 hetesen 2121g. Azt írta a papírra dysmaturus. Nagyon félek, hogy mi lesz.
Ha neked minden adatod ok szerintem nincs baj, csak kissebb baba lesz. Az első babád mennyi volt ennyi időssen?
Boldog babavárást: 36 hetes kismama
Szia! 33+1 hetes voltam: BPD:78, AC:274, FL:60, HC:273 Becs.súly:1700g; (25-50%) Plac.G1;
34 hetesen: BPD:85,5mm, HC:311mm, AC:279mm( 32 hétnek felel meg) FEM:66mm
Becs.súly:2121g SPC:25-50% Magzatvíz alsó határon.
Jó áramlási viszonyok.
Neked mit mondott a dokid? Én több éve jártam a dokimhoz, az első gyermekemet is nála szültem, de a 33.heti heti uh után elmentem másik dokihoz, mert az enyémnek hiába mondtam, hogy szerintem kicsi a baba. A 34. heti uh-ra a másik doki küldött, és tegnap ő mondta, hogy be kell feküdnöm. Nemtom mi lesz ha hetekig benn kell lennem, a 3 éves kisfiam itthon. Lényeg, hogy minden rendben legyen. Én még bízom benne, hogy mégis hazajöhetek, és inkább sűrűbben kell bejárnom, de a doki azt mondta majdnem tuti, hogy bennmaradok, vigyem a motyómat is. Neked nem kell befeküdnöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!