38hetes vagyok, első babámat várom. Természetes szülésre készülök, ki mivel kente a gátsebét szülés után?
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 12:03
1/9 anonim 

válasza:

Semmivel, nekem azt mondták, hogy nem szabad. Csak tisztán és szárazon kell tartani. Hamar be is gyógyult. :-)
2/9 anonim 

válasza:

Nekem Betadine kenőcsöt javasolt a doki. Elég csúnya, nagy sebem volt, de szépen begyógyult.
3/9 anonim 

válasza:

Semmivel. Kétszer volt gátmetszésem, először hatalmas, farfekvés miatt, de egyikkel sem volt semmi gond, gyorsan gyógyul.
4/9 anonim 

válasza:

nekem a kórházban minden nap kezelték mig bent voltam aztán már nem is volt vele gondom otthon.
5/9 anonim 

válasza:

nekem is gátmetszésem volt, de nem kellett kezelni, szülés utáni nap már tudtam ülni, hamar elmúlt csak furcsa érzés volt, pl mosakodásnál mindig meglepődtem mennyire más a formája
6/9 anonim 

válasza:

különösebb kezelés -átlagos- gátmetszés nem igényel, de pl. betadine oldattal lehet ecsetelni. fertőtlenít és ez az első, kórházi napokban jól jön.
ha nagyon fáj, jegelni is szokták.
7/9 anonim 

válasza:

Igazából csak tisztán kell tartani. Én napi háromszori zuhanyzással nagyon hamar helyre jöttem mindkét babámnál.
8/9 anonim 

válasza:

Aloe First!! Nekem ugyan császár lesz farfekvés miatt, de már bekészítettem a cuccok közé, amint összevarrják, már kezdem is fújkálni. Sokkal gyorsabban és szebben gyógyul a seb, fertőtlenít, hűsít, így a fájdalmat is enyhíti. Gátsebre ugyanez vonatkozik. (Mi mondjuk minden sérülésre, sebre ezt használjuk)
9/9 anonim 

válasza:

Szintén az Aloe First -öt tudom neked ajánlani,és utána az Aloe Vera Gelly (ismertebb nevén "Zöld krém)használatát.Mindkét termék számomra olyan,ami nem fogyhat ki itthonról.Ha bővebb info érdekel, priviben írok még neked róla,ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!