Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmennétek 6 hónapos terhesen...

Elmennétek 6 hónapos terhesen a Balaton Soundra?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az ilyen zenei programokat, és tapasztalatom szerint a Sound nem olyan vad, és nincs olyan tömeg, mint pl a Szigeten (és nyilván amúgy sem az első sorokban tombolnék :). Plusz persze "testőrök" kísérnének - szerintetek veszélyes dolog?
2012. febr. 23. 14:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

a.) Kedved aligha lesz hozzá, már ha magamból indulok ki, én a 24. héttől kb. 9kor beájulok, pedig előtte 1-2-ig voltam ébren.

b.) Én is pontosan a wc-k miatt nem mennék. Most 29 hetes vagyok, de kb. 2 hete 0-24-ben pisilek, az ott higiénikusan nagyon nem kivitelezhető. :)

c.) Nekem a férjem munkahelyi buliján szóló zenétől is úgy elkezdett ficánkolni, hogy azt hittem kibújik a hasfalamon (pedig orvos, így aztán gondolhatod, nem volt valami duhaj a társaság... :))))

DE! Azt is gondolom, hogy csak te tudod, hogy mi a jó nektek, tehát szerintem várj még 2-3 hónapot a döntéssel. És ha esetleg nagyon szíved vágya előadó van, akkor ugorj ki arra. :)

Szép babavárást!!!

2012. febr. 26. 22:03
 22/23 anonim ***** válasza:

én voltam SOundon 2011ben, nem voltam kismama. ezernyi kék-zöld folttal mentem haza, össze-vissza rugdostak, ütöttek, nekem estek, nekilöktek a korlátnak. nem igaz, hogy nincs tömeg. Most a 8. hónapban vagyok, nem nennék semmi pénzért semmi hasonló helyre (márcsak a melegben történő kiszáradás és a WCk, mindennek a higiéniája miatt sem)

a gyereket pedig igenis zavarja a hangos zene, a múltkor ki kellett jönnöm a moziból is, nem bírta a gyerek, és nagyon rúgkapált.

2013. máj. 3. 12:23
 23/23 anonim válasza:
Habár régi a topik igaz, de hátha még vki más is erre téved és olvassa. Érdekes, hogy egy korábbi hozzászólás sem említette azt a baromi fontos dolgot, hogy a zajártalom halláskárododást okozhat a magzatnak, orvosilag bizonyított!
2022. okt. 14. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!