Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmennétek 6 hónapos terhesen...

Elmennétek 6 hónapos terhesen a Balaton Soundra?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az ilyen zenei programokat, és tapasztalatom szerint a Sound nem olyan vad, és nincs olyan tömeg, mint pl a Szigeten (és nyilván amúgy sem az első sorokban tombolnék :). Plusz persze "testőrök" kísérnének - szerintetek veszélyes dolog?
2012. febr. 23. 14:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
én nem vállalnám be mert megüthetik a pocakodat.
2012. febr. 23. 15:37
 12/23 anonim ***** válasza:

Nem.

Mert lehetsz te akármilyen partizós vagány kismama, ha neked ütközik egy részeg tinicsapak egy-két tagja tánc és vadulás közben.

Nem éri meg vagánykodni terhesen, hogy Balaton Sound és társai, lesz még alkalom rá! Én sem mentem terhesen ilyen helyre, pedig én is nagy partizós voltam. De aki babát vár, az két életért felel, hiába szeret partizni...

2012. febr. 23. 15:44
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem mennék! Én most vagyok 6 hónapos! Még kedvem sincs bulizni se, de ha lenne se mehetnék, mert pár hete veszélyeztetett lettem. Erre is kell készülni, hogy fizikálisan nem biztos, hogy bírni fogod... A másik meg, szerintem a hangos zene, a tömeg, a "balesetveszély" és a higiéniás körülmények mind ellene szólnak! Olyan sokszor beindulnak kisebb dolgoktól is koraszülések! Szóval én nem ajánlom!
2012. febr. 23. 16:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem el fogsz menni
2012. febr. 23. 16:01
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát én csak az én tapasztalatomat tudom leírni.

7 hónapos terhesen elmentem egy x-faktor koncertre, hátul ültünk, de pokoli 2 óra volt, a végét meg sem vártuk. Úgy ficánkolt, vergődött, rugdosott a baba a pocakomban, hogy azt hittem ott szülök meg, erős görcseim is lettek, fél óra kellett a friss levegőn mire haza tudtunk indulni:(

Soha többet nem csinálnék ilyet!

2012. febr. 23. 16:54
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mennék, bizony meg kell szokni, hogy igen sok mindenről le kell mondani majd akkor is, ha megszületik egy baba. Illetve vannak akik semmiről nem mondanak le és rángatják ide oda a babát, ahova nekük kedvük van menni tekintet nélkül arra hogy a babónak mi a jó és mi nem. Persze gondolom, te nem ez a típus vagy, ezért is tetted fel ezt a kérdést. Terhesen én sem ajánlom az ilyen programokat, mert nem jó neki.Szép babavárást!
2012. febr. 23. 18:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 5-6 hónapos pocakos lehettem, mikor elmentünk egy pub-ba, ami egyben egy kisebb disco is volt. Vidéki város, nagyon kevesen voltak, rendben, kicsit füstös volt sajna, de úgy terveztük, hogy 8-tól max 10 fél 11-ig maradunk. Gondoltam Babókánk úgyis elalszik 8 körül, nagy baj nem lehet. Ehelyett olyan lelkiismeret furdalásom lett, mint még soha! Onnantól kezdve hangos zene közelébe sem mentem. Amíg ott volt (10 körül eljöttünk) Nekünk is pokol volt. Szegény kislányunk nem hogy nem aludt el, de olyan szinten ütött, rúgott, mocorgott a pociban, hogy az csak na.

Nem értek egyet azokkal a válaszolókkal, akik azt írták nem zavarja Őket a zene, dehogynem zavarja, nem is kicsit!!! Mint olvasható, nem is az én pocaklakóm volt az egyetlen, aki ezt ennyire megsínylette.

Ennek tudatában tedd ki szegény picurt olyan hangerőnek, ami a Sound-on lesz. Itt most nem Te vagy a lényeg, 6 hónapos kismamaként NEM VAGY ODAVALÓ!

2012. febr. 23. 18:30
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, igen, pontosan ezért kérdeztem, mert tapasztalatokat vártam. Azt hiszem valóban ki kell hagynom most, de nem baj, máshogy is tudom jól érezni magam, amivel a kicsinek sem ártok :)
2012. febr. 23. 22:18
 19/23 anonim ***** válasza:
6 hónapos terhesen a hátad közepére nem fogod az ilyesmit kívánni, hidd el! 26h kismama
2012. febr. 24. 09:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Na tudtam én, h te felelősségteljes vagy.:)
2012. febr. 24. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!