Elmennétek 6 hónapos terhesen a Balaton Soundra?
Nem.
Mert lehetsz te akármilyen partizós vagány kismama, ha neked ütközik egy részeg tinicsapak egy-két tagja tánc és vadulás közben.
Nem éri meg vagánykodni terhesen, hogy Balaton Sound és társai, lesz még alkalom rá! Én sem mentem terhesen ilyen helyre, pedig én is nagy partizós voltam. De aki babát vár, az két életért felel, hiába szeret partizni...
Hát én csak az én tapasztalatomat tudom leírni.
7 hónapos terhesen elmentem egy x-faktor koncertre, hátul ültünk, de pokoli 2 óra volt, a végét meg sem vártuk. Úgy ficánkolt, vergődött, rugdosott a baba a pocakomban, hogy azt hittem ott szülök meg, erős görcseim is lettek, fél óra kellett a friss levegőn mire haza tudtunk indulni:(
Soha többet nem csinálnék ilyet!
Én kb 5-6 hónapos pocakos lehettem, mikor elmentünk egy pub-ba, ami egyben egy kisebb disco is volt. Vidéki város, nagyon kevesen voltak, rendben, kicsit füstös volt sajna, de úgy terveztük, hogy 8-tól max 10 fél 11-ig maradunk. Gondoltam Babókánk úgyis elalszik 8 körül, nagy baj nem lehet. Ehelyett olyan lelkiismeret furdalásom lett, mint még soha! Onnantól kezdve hangos zene közelébe sem mentem. Amíg ott volt (10 körül eljöttünk) Nekünk is pokol volt. Szegény kislányunk nem hogy nem aludt el, de olyan szinten ütött, rúgott, mocorgott a pociban, hogy az csak na.
Nem értek egyet azokkal a válaszolókkal, akik azt írták nem zavarja Őket a zene, dehogynem zavarja, nem is kicsit!!! Mint olvasható, nem is az én pocaklakóm volt az egyetlen, aki ezt ennyire megsínylette.
Ennek tudatában tedd ki szegény picurt olyan hangerőnek, ami a Sound-on lesz. Itt most nem Te vagy a lényeg, 6 hónapos kismamaként NEM VAGY ODAVALÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!