Szerintetek ezzel ártok a babának vagy bárminek?
Szerintem ha a babának nem lenne jó, akkor azt valami úton-módon de a tudtodra adná. De ha te jól érzed magad a bőrödben, akkor nekem az a véleményem, hogy neki sem gond. de ha úgy érzed, hogy szorítja a hasad, akkor inkább ne vedd fel. Szóval véleményem szerint ártani max. a derékmelegítődnek ártasz, hogy kinyúlik. Igaz van kimondottan kismamáknak készült derékmelegítő is.
De ez csak az én véleményem, aki vágyik rá, hogy a nemvárt napját követően majd pozitívat tesztelhessen életében először.
Szia! Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál. Az nem baj, ha a derékmelegítő tönkre megy, majd lesz másik. Most a hidegek miatt tettem fel, meg ugye nem tudom már a nacikat begombolni és rájöttem, hogy sokkal jobban érzem magam benne, mint nélküle.
Elképesztően drukkolok Neked, hogy sikerüljön mielőbb egy kicsi baba :) +++
Szia!
Biztosan nem ártasz vele a babának.:) Én speciel nem vagyok egy sovány alkat ráadásul elég gyorsan nől a hasam, én már 13 hetesen vettem kismama nadrágot, mert az volt a legkényelmesebb. Ha valami nem lesz jó a tested azonnal jelezni fogja, ne aggódj.:)
18 hetes kismama
Szia!
Én 167cm, és 45kg-ról indultam! :)
Nekem úgy a 20.-hétben kezdett nőni a pocim úgy igazán látványosan, de én cicanadrágot hordok, mert az az 1 ami nem szorít és nem zavar! Egyébként derékmelegítőt én is használtam az elején, mikor bejött a hideg, de később engem zavart, mert szorított! Szerintem a kismama ruhák nagyon drágák ahhoz, h megvedd ere a pár hónapra! (pedig telik rá, de én sajnáltam rá a pénzt) Jó babavárást
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!