Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kórházban a gyerekorvos...

A kórházban a gyerekorvos írja fel a babának a fürdetőt és a popsikenőcsöt?

Figyelt kérdés

Azt mondta a védőnő ilyeneket nem kell vennem...ti se vettetek?

34hetes km.

2012. febr. 19. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a gyerekorvos írta fel és olcsóbb volt.De nem a kórházban,hanem a házi doki.
2012. febr. 19. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

szia

a házi gyerekorvos írja ki a recepteket, és a védőnőd fogja odaadni, amit kiválthatsz a gyógyszertárban.

nem vettem fürdetőt meg ilyeneket, mi olyan fürdetőt kaptunk ami egyben testápoló is volt, ilyen hipoallergén kifejezetten újszülötteknek készült a gyógyszertárban csakúgy mint a popsikenőcs (borax kenőcs)

2éves kislány anyukája

2012. febr. 19. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Nem a kórházi orvos, hanem az aki később a kicsi orvosa lesz!! :D Helyileg hol laktok?

Pesten haza jövetel után házhoz jön a védőnőd és a doki akit választottál a kicsinek és akkor adják oda az összes kiváltani valót (krémek, fürdetők, D-viamin, Konakion, alkohol)

2012. febr. 19. 18:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom már mikor megszültem szólnom kell a védőnőnek, hogy mire hazajövünk már elintézze a házi gyerekorvosnál a receptet..csak mert már első napon kell a fürdetéshez.Nálunk nem jár ki a gyerekorvos házhoz tudtommal,Miskolcon lakunk.
2012. febr. 19. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

második válaszoló vagyok

csak akkor tudja elintézni a védőnő az ápolási szereket, ha megvan a baba TAJkártyája !

kb 2 hét, mire megjön,

de nekem például elintézte úgy hogy az én tajszámom lett addig a baba száma is, míg meg nem jött az övé, így kitudtam váltani a kenőcsöt és a fürdetőt, a többi ráér 2 hétig ..

szóval nekem 089 el kezdődik, a babáé meg ideiglenesen 889-el kezdődött és így ki adták..

remélem érthető volt:)

2012. febr. 19. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem kell várni a bab taj kártyájáig, mert addig kap egy másikat (Anyukáéból generálnak egyet addig), viszont mikor megjön jelezni kell, hogy írják át a rendszerben!!!

Én kedden szültem, vasárnap mehettünk haza, hétfőn reggel telefonáltam és még hétfőn délután kijött a védőnőnk.

(Nem lesz semmi baja, ha első nap nem használsz fürdetőt vagy éppen meg sem fürdeted)

Viszont kérhetsz akár magadnak is fürdetőt amit használhatsz a kicsinél (nálunk ugyanaz), de ezt recept nélkül is megveheted csak picivel drágább!!

2012. febr. 19. 20:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:))
2012. febr. 19. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a védőnő hozott egy csomagot amiben benne volt szinte minden (még szülés előtt) :)
2012. febr. 22. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!