A kórházban a gyerekorvos írja fel a babának a fürdetőt és a popsikenőcsöt?
Azt mondta a védőnő ilyeneket nem kell vennem...ti se vettetek?
34hetes km.
szia
a házi gyerekorvos írja ki a recepteket, és a védőnőd fogja odaadni, amit kiválthatsz a gyógyszertárban.
nem vettem fürdetőt meg ilyeneket, mi olyan fürdetőt kaptunk ami egyben testápoló is volt, ilyen hipoallergén kifejezetten újszülötteknek készült a gyógyszertárban csakúgy mint a popsikenőcs (borax kenőcs)
2éves kislány anyukája
Szia!
Nem a kórházi orvos, hanem az aki később a kicsi orvosa lesz!! :D Helyileg hol laktok?
Pesten haza jövetel után házhoz jön a védőnőd és a doki akit választottál a kicsinek és akkor adják oda az összes kiváltani valót (krémek, fürdetők, D-viamin, Konakion, alkohol)
második válaszoló vagyok
csak akkor tudja elintézni a védőnő az ápolási szereket, ha megvan a baba TAJkártyája !
kb 2 hét, mire megjön,
de nekem például elintézte úgy hogy az én tajszámom lett addig a baba száma is, míg meg nem jött az övé, így kitudtam váltani a kenőcsöt és a fürdetőt, a többi ráér 2 hétig ..
szóval nekem 089 el kezdődik, a babáé meg ideiglenesen 889-el kezdődött és így ki adták..
remélem érthető volt:)
Nem kell várni a bab taj kártyájáig, mert addig kap egy másikat (Anyukáéból generálnak egyet addig), viszont mikor megjön jelezni kell, hogy írják át a rendszerben!!!
Én kedden szültem, vasárnap mehettünk haza, hétfőn reggel telefonáltam és még hétfőn délután kijött a védőnőnk.
(Nem lesz semmi baja, ha első nap nem használsz fürdetőt vagy éppen meg sem fürdeted)
Viszont kérhetsz akár magadnak is fürdetőt amit használhatsz a kicsinél (nálunk ugyanaz), de ezt recept nélkül is megveheted csak picivel drágább!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!