Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap lázas voltam, dokim...

Tegnap lázas voltam, dokim nem fogadott, csak telefonon mondta, mit tegyek. Szerintetek mit tehetek még? 28 hkm

Figyelt kérdés

5 éves lányom bacis, elkaptam tőle. Torokfájás, köhögés, és tegnap óta láz! 38.5, innen se fel, se le. Házidokimat felhivtam időpontért, de azt mondta, hogy nem kell bemennem (nem is értem miért) hanem sós vizzel gargalizáljak, lázra algopirin, meg kamillás inhalálás, ennyi!

Bevettem az algopirint, nem ment le a lázam, a vérnyomásom jó, viszont a pulzusom 137 volt! Most picit jobban vagyok, de tudok tenni valamit még ezeken kivül, hogy ne térjen vissza a láz? Babám ebből mit érez? Azért lehetett nyugtalan tegnap, mert érezte a betegséget? Mert nagyon sokat mocorgott!! Köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 22. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Én anno Benuront kaptam, paracetamol tartalmú lázcsillapítót, az is jó volt. De egy algot is be lehet venni.
2012. febr. 22. 12:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! De az algo nem vitte le a lázam!
2012. febr. 22. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia:) !Szerintem azért nem hívott be a doki amiért engem se nekem megmondta hogy ne menjek mert nagyon sok az influenzás.Nekem még a végtagok borogatását mondta és rengeteg folyadékot jobbulást nekünk.
2012. febr. 22. 12:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Jobbulást nekünk :)
2012. febr. 22. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!