Hogyan lehet azt megoldani hogy az okos telefonon szembetűnőbb legyen egy nem fogadott hívás vagy az sms értesítő?
Figyelt kérdés
Egy ZTE Bladem van gyári 2.2-es androval. Van valami app erre? Az lenne a legjobb.2011. aug. 7. 18:30
1/4 anonim válasza:
Nekem is Pengém van:)
Tedd fel pl. a FullScreen Caller ID programot, állítsd be, ahogy neked jó. Ha hív valaki, vagy nem fogadott hívás van, teljes képernyőn látszik.
(Biztosan van más megoldás is, nekem ez működik.)
2/4 anonim válasza:
Beállíthatsz hang és fényjelzéstjelzést nem fogadott hivás, olvasatlan sms és mms-re is kiegészitő programmal.
Te döntöd el milyen hangjelzéssel nyüszögjön a telefon és mennyi idönként, ezt ajánlom: [link]
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Engem is erdekel, mert a Honor 8a telefon szinten nem jelzi ki a nem fogadott hivasokat.Volt is ebbol kellemetlensegem.Miert nem hivtal vissza, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!