Mikor tudják megmondani a baba nemét? Hány hetesen? Nektek hány hetes Uh vizsgálat során mondták meg?
Első babánál elvileg 18 hetesen. Enyémnek nem pont akkor kellett aludnia és pont hason volt szoval még tülkön ülök hogy milyen lesz.
Hány hetes vagy?
Boldog baba várást
26hkm
Még csak 6 hetes vagyok de nagyon kíváncsi.
Mindegy mi lesz,de szeretném már tudni,hogy hogyan készüljünk.
Köszönöm a válaszokat
28 hetesen mutatta meg magát először és akkor se mondták 100%-ra, hogy lány. Rá 1 hétre mentünk 4d-re, nah ott is megmutatta magát! Szóval én a 29. héttől tudom csak a nemét.
35+1hkm
Szia.
Nekem a 18. héten a kórházi uh. mondták, hogy talán fiú, de meri biztosra mondani utána a dokim mondta 20 hetesen, hogy ő is mint ha fiút látni, de nem biztos :D Aztán mentünk hozzá a 24 héten és akkor már azt mondta, hogy tuti fiú :D 25+6 héten mentünk 4D-re ott azt mondta a doktornő, hogy ezt el sem lehet téveszteni, tuti, hogy fiú :D Nagyon éles bizonyítékot kaptunk róla, de elég sokat kellett várni rá. Bár az elejétől sejtettem, hogy csak fiú lehet :D
Boldog babavárást :)
Most vagyok 19 hetes, de már 3-szor mondták, hogy fiú.
Először a 12. heti uh-on, amit magam is alig akartam elhinni, holott mutatta az orvos a "nyomokat".
Aztán 18. héten megerősítette egy másik orvos, tegnap pedig a magánrendelésen mondták harmadszorra.
Nagyon örülök, hogy így korán tudjuk már, mert az első terhességemnél csak a 26. héten egy 4D uh-on tudtuk meg. Addigra már alig vártam, hogy tudjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!