Aki szeret tippelni. Várom a válaszaitokat! Hét? Nem? Kg?
2012. febr. 21. 11:18
11/23 A kérdező kommentje:
Annyit el kell árulnom, hogy második baba. :)
2012. febr. 21. 12:02
13/23 anonim válasza:
Nagyon szép poci :D
kislány
37-38 hetes
+10kg
16/23 A kérdező kommentje:
Eléggé elbizonytalanítottatok:) Eddig úgy tudtam, hogy fiú van a pocakomban, de most elültettétek a bogarat.:) Nagyon köszönöm az összes választ! 35 hetes vagyok és plusz 12 kilónál tartok, egyébként idősebb terhesnek érzem magam és a pocakomra is mindenki azt mondja, hogy nemsokára szülök.
2012. febr. 21. 14:01
17/23 anonim válasza:
Nekem is ilyen gömbölyű pocim volt és fiam lett! Ha az orvos biztosra mondta,akkor nagyon kevés az esélye,hogy lány lesz. :D
18/23 anonim válasza:
Kedves kérdező akkor kvittek vagyunk:))én is 35 hetes vagyok és én is eddig 12kilót híztam!!:Dcsak nekem kislányom lesz ha minden igaz..Boldog babavárást és könnyű szülést:)
19/23 A kérdező kommentje:
Nektek is könnyű szülést kívánok:) és sok egészséget és energiát! :)
2012. febr. 21. 14:28
20/23 anonim válasza:
Vajon miert pontoztal le kerdezö???Talan mert nem talaltam el a hetet? elsö valaszolo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!