Akinek több vetélése volt! Volt a vetélések közt különbség vagy ugyanolyan tünetekkel járt?
Az elsőnél hét elején barnáztam egy kicsit este,majd két nap múlva megint,rá kb 2-3 napra pedig már vérzés volt,akkor el is ment a baba.
A másodiknál viszont csak akkor volt barnázás (több-kevesebb),ha emeltem. Igyekeztem nem emelni,kímélni magam,és mégis megint vérzés volt,és el is ment a baba. Nekem más különbség nem volt! Egyiknél sem volta görcsök,nem volt láz... csak a barnázások előzték meg a vetéléseket.
nálam a elsőnél semmi ráutaló jel volt.Ugyanúgy voltam mint addig,nem fájt semmin,ezért is lepett meg nagyon,hogy
Uh-n vették észre,hogy nincs már szívhang.
a 2.esetben viszont barnázás nem volt,hanem rögtön vérzés a + teszre rá 2 héttel.
És hány heteseken vetéltél el?
Nagyon drukkolok Neked szombatra! Majd írd meg mi lett!
6 hetes uh-n minden rendben volt,volt szívhang,szépen fejlődött.
8 hetesen már sajnos nem volt szívhang...
Úgyhogy valamikor a 6. hét után.
Itt műszeres befejezés volt,de a 2.nál a vérzéssel kiürült.(szerintem ez a jobbik eset,máramennyire lehet ilyet mondani ebben a helyzetben...)
5 vagyok
Az első kb;7 hetes a másik kettő 5 héten ment el. Majd írok, hogy mi lesz mert jövőhéten megyek a dokihoz.
Voltam UH-n és minden rendben a babával. Annyira boldog vagyok!!!!
Biztos Veletek is minden rendben lesz! Várom a fejleményeket!!
5
Örülök, hogy minden oké nálatok én majd Hétfőn megyek a dokihoz remélem minden oké lesz nálunk is. Amúgy nálunk kis tesó lenne már van egy 2 éves fiacskám. Nektek hányadik baba és volt már több vetélésed, hogy rákérdeztél???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!